Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Πρόγραμμα-τομή για το Βόλο του 2020

Tην προγραμματική του πρόταση για τη νέα δημοτική περίοδο  παρουσίασε ο νυν δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» Πάνος Σκοτινιώτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα από κοινού με τον Απόστολο Παπατόλια, υπεύθυνο της επιτροπής επεξεργασίας του Προγράμματος του συνδυασμού, και τον Δημήτρη Δερβένη, μέλος  της επιτροπής του προγράμματος. Στον πολυσέλιδο σχεδιασμό για τον Βόλο του 2020 αναλύονται οι πυλώνες του προγράμματος για έναν Βόλο που θα διεκδικήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που δικαιούται, στο πλαίσιο ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης. 

Ν.Οικονόμου: Πλήρης η άγνοια του κ.Μπέου


Σχολιάζοντας,  τις αναφορές του Α.Μπέου, κατά την προχθεσινή ομιλία του στη Νέα Ιωνία, στα θέματα καθαριότητας, η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας και ΚΕΠ κ.Νατάσα Οικονόμου δήλωσε: «Χαιρόμαστε που, στην προχθεσινή του ομιλία του ο κ. Μπέος αναγνώρισε, για πρώτη φορά, ότι ο Βόλος καθαρίζεται. Κατανοώντας ωστόσο την πλήρη άγνοιά του για τα θέματα λειτουργίας του Δήμου, αφού πολύ πρόσφατα ανακάλυψε την πόλη μας, και για να μην ανησυχεί για τυχόν «μεροληπτική» λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας «σε βάρος» της Ν. Ιωνίας, τον ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Π.Σκοτινιώτης: Η Νέα Ιωνία έχει δυναμικό παρόν και μέλλον στον αθλητισμό

«Στηρίζουμε τον αθλητισμό, ως αυτονόητη υποχρέωση απέναντι στους δημότες και ιδιαίτερα στη νέα γενιά, αλλά και ως μοχλό ανάπτυξης, τόνωσης της τοπικής οικονομίας και δημιουργίας θέσεων απασχόλησης». Το μήνυμα αυτό έστειλε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα, σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, με εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων της Νέας Ιωνίας, με τη συμμετοχή στελεχών της δημοτικής παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». 

Π.Σκοτινιώτης: Παραμερίσαμε κομματικές περιχαρακώσεις και βάλαμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών






Τη βεβαιότητα ότι στο δρόμο προς την κάλπη των δημοτικών εκλογών οι πολίτες θα κρίνουν με νηφαλιότητα και γνώμονα το συμφέρον και την προοπτική της πόλης, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης, ανανέωσης και ελπίδας για το Βόλο του 2020, εξέφρασε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», κατά τη διάρκεια σημερινής ραδιοφωνικής του συνέντευξης στην εκπομπή «Κόκκινη Κάρτα» του Ράδιο Βέρα με τον Μ.Θεοδώρου. «Είμαι πεπεισμένος ότι ο δικαιολογημένος θυμός και η οργή των συμπολιτών μας για τα τελευταία δύσκολα χρόνια, θα μετατραπεί σε δύναμη δημιουργίας και προοπτικής για τον τόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Σκοτινιώτης, μία εβδομάδα πριν την προσφυγή στην κάλπη.

Γόνιμη συνεργασία Π.Σκοτινιώτη με Ένωση Πολυτέκνων Μαγνησίας

Για τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών του Βόλου ενημερώθηκε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε, σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, με την Πρόεδρο κ.Σ.Πράπα και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Πολυτέκνων Μαγνησίας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». Αναγνωρίζοντας τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Δημοτική Αρχή την προηγούμενη τριετία για την ανακούφιση των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού, μεταξύ των οποίων και οι πολύτεκνες οικογένειες, το προεδρείο της Ένωσης ζήτησε να εξεταστούν περαιτέρω τρόποι στήριξης των μελών της. 

Κορυφαία προτεραιότητα η αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Μικροθηβών

Στο Αϊδίνι και τις Μικροθήβες περιόδευσε το απόγευμα της Παρασκευής ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, ως επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους για θέματα της καθημερινότητας (νερό, γήπεδο Αϊδινίου, αγροτική οδοποιία κλπ). Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις προοπτικές δυναμικής ανάπτυξης της περιοχής, με την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Φθιωτίδων Θηβών, που θα αλλάξει - όπως είπε - ριζικά τα πολιτιστικά δεδομένα ολόκληρης της Μαγνησίας.