Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Φιλικός στα άτομα με αναπηρία όρασης ο νέος Δήμος Βόλου

Τη διαβεβαίωση ότι η νέα δημοτική αρχή Βόλου θα «σκύψει» με ευαισθησία στα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία όρασης υλοποιώντας παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων τους στην πόλη, παρείχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης προς το προεδρείο του Σωματείου ατόμων με αναπηρία όρασης «Μάγνητες Τυφλοί», με το οποίο συναντήθηκε χθες.
Ο κ. Σκοτινιώτης επισκέφθηκε τα γραφεία του Σωματείου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Λευκού Μπαστουνιού, που εορτάζεται κάθε 15 Οκτώβρη με στόχο τη διάδοση της μεγάλης σημασίας της χρήσης του και την ευαισθητοποίηση του κοινού στην προσπάθεια των ατόμων με προβλήματα όρασης για μια πιο ανεξάρτητη διαβίωση.

Συνάντηση για τον τουρισμό

Συνάντηση – ανοιχτή συζήτηση με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό, διοργανώνει ο συνδυασμός της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας», προκειμένου να καταγράψει τις απόψεις και προτάσεις τους για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και τις προοπτικές για το νέο Δήμο Βόλου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Στο πλευρό των εργαζομένων στα Σφαγεία

Συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρείας «Σφαγεία Βόλου Α.Ε.» Απ. Καψιώτη και τους εργαζόμενους είχε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος ενημερώθηκε για το οικονομικό πρόβλημα που έχει οδηγήσει τα σφαγεία σε κλείσιμο και το προσωπικό σε επίσχεση εργασίας. Ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι στηρίζει τις προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης με κυρίαρχο στόχο τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Στη συνάντηση μετείχαν επίσης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ι. Γκουντέλιας, Δ. Καπότσης, Η. Ξηρακιάς, Μ. Παπαζήση, Χ. Τσαμπάζης, Ελ. Τσανάκα.

Πρότυπος ο συνεταιρισμός γυναικών Σέσκλου

Συνάντηση με τα μέλη του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Σέσκλου «Το φτάσμα», είχε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης, συνεχίζοντας τις επαφές του με παραγωγικές δυνάμεις του νέου Δήμου στο πλαίσιο της καμπάνιας του συνδυασμού για τη στήριξη των τοπικών προϊόντων. Οι γυναίκες του συνεταιρισμού τον ενημέρωσαν για τη δράση τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο έργο τους, ενώ ο κ. Σκοτινιώτης εξήρε την προσπάθεια ως πρότυπη στον τομέα παραγωγής προϊόντων διατροφής.