Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Οι νέοι είναι η μεγάλη μας δύναμη

«Η νέα δημοτική αρχή Βόλου θα οικοδομήσει σχέση εμπιστοσύνης με τη νέα γενιά και θα εγκαινιάσει δίαυλο ειλικρινούς επικοινωνίας μαζί της, διαμορφώνοντας προοπτικές και διεξόδους στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης σε  συνάντηση που είχε χθες με νέους και νέες της πόλης, σε γνωστό στέκι της παραλίας, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.

Συνάντηση με το Συνδικάτο Οικοδόμων

Τη δέσμευση του συνδυασμού για υποστήριξη των ανέργων της περιοχής μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και τη λήψη στοχευμένων μέτρων για την ανακούφισή τους, επανέλαβε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε χθες στο Συνδικάτο Οικοδόμων. Ο κ. Σκοτινιώτης συζήτησε με τον Πρόεδρο κ. Β. Λαγοδόντη και τα άλλα μέλη της διοίκησης, παρουσία και του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Βόλου, τρόπους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου.

Προεκλογική συγκέντρωση

Με συγκέντρωση έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ολοκληρώνει αύριο την προεκλογική της δραστηριότητα η «Δημοκρατική Συμπολιτεία». Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί  στις 9 το βράδυ, στην οδό Ιωλκού (μεταξύ Ιάσονος και Αργοναυτών), με ομιλητή τον υποψήφιο Δήμαρχο Πάνο Σκοτινιώτη.