Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Πάνω από 25% η μείωση των τελών της ΔΕΥΑΜΒ κατά τη διετία 2012-2013

Σε νέα σημαντική μείωση των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου και τις ΒΙ.ΠΕ., ύψους 9,3%, προχωρά η ΔΕΥΑΜΒ στο 2013, ενώ ταυτόχρονα προχωρά ολοκληρωμένα πλέον στην εφαρμογή του Κοινωνικού Τιμολογίου για όλες τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Με τη νέα μείωση η ελάφρυνση των καταναλωτών στο  Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου τη διετία 2012-2013, ανέρχεται συνολικά σε πάνω από 25%. Αναλυτικές ανακοινώσεις έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ κ.Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος χαρακτήρισε τη νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΜΒ πραγματική τομή, που δείχνει μία διαφορετική αντίληψη για την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος σε μια εποχή που η κοινωνία στενάζει.

Π.Σκοτινιώτης: Διασφαλίζουμε τη συμμετοχή όλων των μειοψηφιών στα όργανα του Δήμου

Τη βαθύτατη πεποίθηση της Δημοτικής Αρχής Βόλου ότι η Αυτοδιοίκηση ως δημοκρατικός θεσμός αποτελεί τον κατεξοχήν ενοποιητικό χώρο και ως εκ τούτου πρέπει να διασφαλίζεται η συμμετοχή όλων των παρατάξεων στα συλλογικά της όργανα, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης κατά τις χθεσινές δημαιρεσίες για την εκλογή νέου προεδρείου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Δήμου Βόλου για την αποκατάσταση του δημοτικού φωτισμού

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των δικτύων δημοτικού φωτισμού τα οποία είχαν κλαπεί το προηγούμενο έτος σε διάφορες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου. Την προηγούμενη εβδομάδα και αφού ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία,  η Τεχνική Υπηρεσία προμηθεύτηκε τα απαραίτητα υλικά μεταξύ των οποίων και καλώδια ηλεκτροφωτισμού συνολικού μήκους 9.000 μέτρων, τα οποία κόστισαν περίπου 30.000€, και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη συντονισμένη επιχείρηση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος.