Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Κ. Καρτάλης: Αυτονόητη η στήριξή μου στην υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη για το νέο Δήμο Βόλου, εξέφρασε ο βουλευτής Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης έπειτα από μεταξύ τους συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο των επαφών του κ. Σκοτινιώτη με τους βουλευτές του Νομού.
Οι κ.κ. Καρτάλης και Σκοτινιώτης είχαν εγκάρδια συνεργασία για τα σοβαρά ζητήματα της πόλης και θέματα που αφορούν στη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας. Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, ο κ. Καρτάλης τόνισε:
 «Είχα τη χαρά να δεχθώ στο γραφείο μου στο Βόλο την επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη με τον οποίο είχαμε συνεργασθεί αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας για την Ολυμπιακή πόλη του Βόλου.

Μεγάλη αυτοδιοικητική συμμαχία γύρω από την υποψηφιότητα του Π. Σκοτινιώτη

Διευρύνεται συνεχώς το μέτωπο των δυνάμεων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου στον ενιαίο Δήμο Βόλου, γεγονός που επιβεβαιώνει τον γνήσια αυτοδιοικητικό χαρακτήρα του συνδυασμού που ηγείται ο κ. Σκοτινιώτης, αλλά και της ίδιας της εκλογικής αναμέτρησης.
Μετά το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Αριστερά και την Εναλλακτική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία, στήριξη του υποψηφίου Δημάρχου Π. Σκοτινιώτη αποφάσισαν και οι Οικολόγοι – Πράσινοι, ενισχύοντας την αντίληψη ότι αυτές οι εκλογές δεν προσφέρονται για κομματικές περιχαρακώσεις, αλλά το μεγάλο στοίχημα και η αγωνία του κόσμου ταυτόχρονα, είναι να εκλεγούν αυτοδιοικητικά στελέχη, ικανά να οδηγήσουν με επιτυχία την Αυτοδιοίκηση στο δρόμο της διοικητικής μεταρρύθμισης.