Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Π.Σκοτινιώτης: H Δημοτική Αρχή δεν θα συμφιλιωθεί με την κομματική και συνδικαλιστική χειραγώγηση της Διοίκησης

Τη στάση μερίδας συνδικαλιστών οι οποίοι στοχοποιούν τη Δημοτική Αρχή ενώ οι ίδιοι έχουν οδηγήσει την κατάσταση σε αδιέξοδο, κατήγγειλε ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου για το θέμα της πολυήμερης κατάληψης του Δημαρχείου και νευραλγικών υπηρεσιών του Δήμου. Ο κ.Σκοτινιώτης διευκρίνισε ότι όσοι δεν εργάζονται, το κάνουν με δική τους επιλογή και, συνεπώς, δεν μπορεί παρά να ισχύσουν όσα προβλέπει η νομοθεσία. Ταυτόχρονα επανέλαβε ότι η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να στείλει στοιχεία για τις διαθεσιμότητες στο Υπουργείο, ενώ θα συνεχίσει να μην παρεμβαίνει στο συνδικαλιστικό κίνημα σεβόμενη την αυτονομία του.

Π.Σκοτινιώτης: Να υιοθετηθούν νέες μορφές αντίδρασης για την υπεράσπιση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης

Την άποψη ότι επιχειρείται  υποβάθμιση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο του συνολικού συστήματος διακυβέρνησης της  χώρας, με τη λήψη πρωτόγνωρων μέτρων όπως η επιτροπεία που καταλύουν την αυτονομία του θεσμού, επανέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, επισημαίνοντας την ανάγκη η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας να συνεχίσει τον αγώνα ενάντια σε ρυθμίσεις  που παραβιάζουν κατάφορα βασικές αρχές του δικαίου, όπως οι ρυθμίσεις για τις διαθεσιμότητες, υιοθετώντας νέες μορφές αντίδρασης και επενδύοντας πρωτίστως στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών. 

Π.Σκοτινιώτης: Προανήγγειλε νέα μείωση τιμολογίων της ΔΕΥΑΜΒ

Νέα ελάφρυνση του τιμολογίου της ΔΕΥΑΜΒ για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την περυσινή μεσοσταθμική μείωση κατά 15% που δεν είχε ιστορικό προηγούμενο, προανήγγειλε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου και Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ Πάνος Σκοτινιώτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Επανέλαβε τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα της Επιχείρησης και κάλεσε τους εργαζόμενους να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια την κατάσταση που δημιουργείται μετά τις μειώσεις στις αποδοχές τους λόγω εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη στον Δήμαρχο Βόλου

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία και τους στόχους της κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Δήμαρχος Βόλου ευχήθηκε η ιστορική ομάδα της Νίκης να διαγράψει φέτος μια επιτυχημένη αγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Football League, αντάξια της ιστορίας της και των μεγάλων προσδοκιών του φίλαθλου κόσμου της περιοχής.