Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

H πρώτη Κυριακή έστειλε ηχηρά μηνύματα, την ερχόμενη Κυριακή εκλέγουμε Δήμαρχο

Κλίμα ικανοποίησης για το αποτέλεσμα του α΄ γύρου των εκλογών και αισιοδοξίας για το τελικό αποτέλεσμα του β΄ γύρου, επικρατεί στον συνδυασμό της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» μετά την ανάδειξή του σε πρώτη δύναμη, με ποσοστό 37,85%, στην εκλογική αναμέτρηση για το νέο Δήμο Βόλου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης δέχθηκε χθες στο εκλογικό κέντρο δεκάδες φίλους και ψηφοφόρους, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για τη νίκη του συνδυασμού του και εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι την ερχόμενη Κυριακή θα αναδειχθεί χωρίς αμφιβολία ως πρώτη δημοτική αρχή του ενιαίου Δήμου Βόλου. Το απόγευμα είχε συνάντηση με τα στελέχη του ψηφοδελτίου, στη διάρκεια της οποίας έγινε αποτίμηση του αποτελέσματος του α΄ γύρου και αξιολόγηση των μηνυμάτων που έστειλαν η πολίτες με την ψήφο τους.

Η "Δημοκρατική Συμπολιτεία" πρώτη δύναμη στις εκλογές

Η «Δημοκρατική Συμπολιτεία» αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με ποσοστό 37,85% στις εκλογές του α΄γύρου για το νέο Δήμο Βόλου.
«Θα τιμήσουμε στο ακέραιο την ψήφο των πολιτών» διαβεβαίωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης και κάλεσε τους δημότες την επόμενη Κυριακή να προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν τον πρώτο Δήμαρχο και την πρώτη Δημοτική  Αρχή, που θα αναλάβουν το τιτάνιο έργο να βάλουν τα γερά θεμέλια του Δήμου, να υπερασπιστούν με σθένος και μαχητικότητα τα συμφέροντά του.
Αναλυτικά, στη δήλωσή του για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εκλογών, ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε τα εξής: