Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο Δήμαρχος Βόλου συγχαίρει Παπαχρήστο, Καλαμποκά και Καραντάκου

Τα συγχαρητήριά του στους Βολιώτες αθλητές του ΟΕΑ-ΝΑΒ Στέργιο Παπαχρήστο, Τριανταφυλλιά Καλαμποκά και Σταυρούλα Καραντάκου, για τις σημαντικές αθλητικές επιδόσεις τους, στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας Ανδρών – Γυναικών οι δυο πρώτοι και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης η τρίτη, απευθύνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος σημειώνει σε δήλωσή του: 
«Συγχαίρουμε θερμά τους αθλητές της πόλης μας που συμμετείχαν στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας Ανδρών – Γυναικών, στη Λουκέρνη της Ελβετίας, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση και πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις.

Συνάντηση Δήμαρχου Βόλου - Διευθυντή Αγροτικής Τράπεζας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησαν σήμερα ο νέος Διευθυντής καταστήματος Βόλου της Αγροτικής Τράπεζας κ. Αλ. Αντωνίου και ο Τομεάρχης Επιχειρήσεων κ. Κων/νος Χασάπης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα τραπεζικά στελέχη ενημέρωσαν τον κ. Σκοτινιώτη για την προσπάθεια της Αγροτικής Τράπεζας να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται, προσφέροντας τους υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και ένα ολοκληρωμένο πλέγμα σύγχρονων χρηματοοικονομικών προϊόντων. 
Ιδιαίτερα τονίστηκε η ανάγκη να παραμείνει η Αγροτική Τράπεζα ένας από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της δραστηριότητας του αγροτικού κόσμου και των Συνεταιρισμών.