Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Με επισημότητα η υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας στο Βόλο

Την Ολυμπιακή φλόγα των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2014 που θα διεξαχθούν στο Σότσι της Ρωσίας υποδέχθηκε σήμερα ο Βόλος, σε μία ειδική τελετή που έγινε στην πλατεία Τάσσου, μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου, με τη συμμετοχή του Δημάρχου κ.Πάνου Σκοτινιώτη, του Προέδρου της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας κ.Ιωάννη Καρρά και του εκπροσώπου των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι κ. Βλαντιμίρ Μαϊστρένκο.

Παρουσίαση του αποχετευτικού έργου Αγριάς

Εκδήλωση για την παρουσίαση του αποχετευτικού έργου Αγριάς, διοργανώνουν ο Δήμος Βόλου και η ΔΕΥΑΜΒ την ερχόμενη Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στις 7:30 το απόγευμα, στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει αναλυτική ενημέρωση των φορέων και κατοίκων της περιοχής για τα τρία έργα αποχέτευσης, συνολικής δαπάνης 12.097.004 ευρώ, τα οποία ξεκίνησαν και θα υλοποιηθούν ταυτόχρονα το επόμενο διάστημα στη Δημοτική Κοινότητα Αγριάς. Επίσης, θα γίνει ενημέρωση για τα έργα ύδρευσης και αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή, ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος με τους συμμετέχοντες. 

Αύριο τα εγκαίνια του ΚΑΠΗ στο «Θεόφιλο»

Παρουσία του Δημάρχου Βόλου κ.Πάνου Σκοτινιώτη, θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 2 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του κεντρικού ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου στο κτίριο «Θεόφιλος». Στο νέο, ιδιόκτητο, σύγχρονο και λειτουργικό χώρο θα μεταστεγαστούν τα Α΄ και Β΄ ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου που λειτουργούσαν έως πρόσφατα σε μισθωμένα κτίρια επί των οδών 28ης Οκτωβρίου – Βασάνη και Δον Δαλεζίου – Κωνσταντά αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Απ.Παντσά, επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής ήταν, με την ανακαίνιση του κτιρίου «Θεόφιλος»,  να δημιουργηθεί ένας νέος, ιδεατός χώρος όπου οι απόμαχοι της ζωής να αισθάνονται όμορφα.