Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ημερίδα της ΔΕΥΑΜΒ για την υδροδότηση του ενιαίου Δήμου Βόλου

Η κατάσταση των υδραγωγείων των περιοχών που εντάχθηκαν στη ΔΕΥΑΜΒ με την εφαρμογή του «Καλλικράτη», η διαχείριση των υδατικών πόρων της περιοχής του ενιαίου Δήμου Βόλου για ύδρευση και άρδευση, η ποιότητα του πόσιμου νερού στις νεοενταχθείσες περιοχές και στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου, αλλά και οι προοπτικές που θέτει η Επιχείρηση για την άρση των προβλημάτων και τη βελτίωση της υδροδότησης σε ολόκληρο το Δήμο, είναι ζητήματα που θα απασχολήσουν ημερίδα της ΔΕΥΑΜΒ με θέμα «Υδροδότηση του ενιαίου Δήμου Βόλου – υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές». Η ημερίδα, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη  Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στις 9.30π.μ., στο Δημαρχείο του Βόλου.

Δήμος Βόλου: Σε εξέλιξη οι εργασίες για την τοποθέτηση πινακίδων αρίθμησης σε οδούς

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την αρίθμηση οδών σε περιοχές του ενιαίου Δήμου Βόλου, όπου δεν υπήρχε καθόλου αρίθμηση ή,  αν υπήρχε, ήταν ελλιπής. Με την ολοκλήρωση των εργασιών αναμένεται να επιλυθούν προβλήματα των δημοτών που αφορούν την παραλαβή της αλληλογραφίας τους και κυρίως λογαριασμών και συντάξεων.

Χριστουγεννιάτικη έκθεση στη Νέα Αγχίαλο

Η Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, θέλοντας να στηρίξει τους ντόπιους εικαστικούς καλλιτέχνες και δημιουργούς, διοργανώνει εν όψει των γιορτών χριστουγεννιάτικη έκθεση – μπαζάρ, στο χώρο του παλιού Τελωνείου, στην παραλία της Νέας Αγχιάλου. Οι νέοι καλλιτέχνες θα εκθέσουν τα έργα τους από την ερχόμενη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 (ώρα 17:00) έως και τις 12 Ιανουαρίου 2013, για μια εβδομάδα ο καθένας (από Παρασκευή ως Πέμπτη).