Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Κοινό μέτωπο Δήμου Βόλου και Εργατικού Κέντρου για τη διαμόρφωση τοπικού αναπτυξιακού σχεδίου

Η προοπτική διαμόρφωσης ενός Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οδυνηρές συνέπειες της ύφεσης και της οικονομικής κρίσης  στο Βόλο και σε ολόκληρη τη Μαγνησία, αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Θαν. Παπαδημόπουλο και Δημ.Βασιλείου αντίστοιχα. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης και Δημοτικής Αστυνομίας Δημ.Δερβένης.

Ενημέρωση του Δημάρχου Π. Σκοτινιώτη για την πορεία και το έργο του ΔΟΕΠΑΠ

Επίσκεψη στα γραφεία του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.), πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης ο οποίος ενημερώθηκε αναλυτικά από τα αιρετά και τα υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του ανά τομέα δράσης.

Δραματουργική απόδοση της ζωής και του έργου του Γαλιλαίο από τον Άγγελο Αντωνόπουλο

Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία των παραστάσεων «Ο Μαρξ στο Σόχο», ο Άγγελος Αντωνόπουλος ερμηνεύει σε μία παράσταση για ένα ρόλο, τον Βίο του Γαλιλαίο Γαλιλέι. Ο σπουδαίος ηθοποιός παρουσίασε την παράσταση στο θέατρο «Τριανόν» τον χειμώνα 2012 – 2013 και μετά από παρότρυνση φίλων και θεατών, ο Άγγελος Αντωνόπουλος επισκέπτεται επιλεγμένες πόλεις που διαθέτουν κατάλληλους θεατρικού χώρους, για την παρουσίαση ενός μονολόγου, με ιδιαίτερες απαιτήσεις.