Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Συνάντηση Π.Σκοτινιώτη με κλιμάκιο στελεχών της Ν.Δ.

Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο, συνοδευόμενο από τη βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών του κόμματος, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Βόλου και η ευρύτερη περιοχή.

Συνεργασία για τις περιπολίες στα περιαστικά δάση του Δήμου Βόλου

Ο συντονισμός των δράσεων ενόψει της έναρξης περιπολιών στα περιαστικά δάση του Δήμου Βόλου, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχε σήμερα η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας και ΚΕΠ, κ.Νατάσα Οικονόμου, με το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, κ.Χαρ. Πόζογλου και εκπροσώπους των εθελοντικών οργανώσεων της περιοχής, μία μέρα μετά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου για την αντιμετώπιση κινδύνων από πυρκαγιές.

Ο Δήμος Βόλου θα τιμήσει δασκάλους για το αξιόλογο ιστορικο-λαογραφικό έργο τους

Δασκάλους που έγραψαν τη δική τους ιστορία, όπως επίσης την ιστορία του τόπου που γεννήθηκαν και του τόπου που υπηρέτησαν, θα τιμήσει o Δήμος Βόλου – Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου. Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚεΒιΜαΣυ) και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας, θα τιμηθούν οι δάσκαλοι Γιώργος Γιαννούχος, Χρήστος Μηλίτσης και Νίκος Τσεκούρας, ενώ θα αποδοθεί τιμή στη μνήμη του αποβιώσαντος δασκάλου  Στέργιου Νασίκα.

Ανοικτή εκδήλωση για την ενδοσχολική βία από το Δήμο Βόλου

Ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Ενδοσχολική βία: οι διαστάσεις του φαινομένου, ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου στην αντιμετώπισή του», θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο την Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο Κορδάτου του παραλιακού συγκροτήματος Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η ενδιαφέρουσα εσπερίδα πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου Βόλου και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, στο πλαίσιο συνεργασίας με γονείς και εκπαιδευτικούς, ως απάντηση σε σχετικά ερωτήματα και αγωνίες για το θέμα αυτό.