Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

90 θέσεις εργασίας οκτάμηνης διάρκειας στο Δήμο Βόλου

Στην πρόσληψη 90 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών), προχωρά ο Δήμος Βόλου, με σκοπό την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα (Καθαριότητας, Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Κοιμητηρίων). Η σχετική έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών στάλθηκε σήμερα το πρωί στο Δήμο και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε από τα μέσα της ερχόμενης κιόλας εβδομάδας να αρχίσει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Χωρίς αστική συγκοινωνία ο Άγιος Ονούφριος

Την ανάγκη να επισπευστούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς τον Άγιο Ονούφριο, επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Πορταριάς, Ιωλκού και Μακρινίτσας κ. Γ.Γκουντέλιας, σε επιστολή του προς τον Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Α. Κοπάνα, προκειμένου να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατό τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων στην περιοχή. Όπως συγκεκριμένα αναφέρει, καθημερινές είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων του Αγίου Ονουφρίου για την έλλειψη αστικής συγκοινωνίας εδώ και δύο περίπου μήνες, λόγω των αντιπλημμυρικών έργων που έγιναν στην περιοχή. Ήδη τα έργα έχουν ολοκληρωθεί και απομένει η ασφαλτόστρωση.

Αυξημένο ενδιαφέρον για σπουδές στο Δημοτικό ΙΕΚ Βόλου

Με αυξημένο ενδιαφέρον ξεκίνησαν οι προεγγραφές σε όλες τις ειδικότητες του ΔΙΕΚ για την ερχόμενη σχολική χρονιά 2012 – 2013.  Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Έκθεση των Σπουδαστικών Εργασιών θα παραμένει ανοιχτή και θα είναι επισκέψιμη στο κτίριο του Δημοτικού ΙΕΚ, τόσο για το κοινό, όσο και για τους υποψήφιους σπουδαστές, που επιθυμούν να δουν από κοντά δείγματα της δουλειάς που πραγματοποιείται στα εργαστήρια κάθε χρόνο.

Ευρωπαίοι εθελοντές υποστηρίζουν δράσεις του Κέντρου Διημέρευσης Ατόμων με Αναπηρία

Μήνας εξόρμησης, ξεγνοιασιάς και διασκέδασης υπήρξε ο Ιούνιος για τα μέλη του Κέντρου Διημέρευσης Ατόμων με Αναπηρία της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ. Μαζί με το προσωπικό της δομής και την σημαντική υποστήριξη των Ευρωπαίων εθελοντών που δραστηριοποιούνται στο Κέντρο, τα μέλη του απόλαυσαν  μια ενδιαφέρουσα διαδρομή με καγιάκ στην Αγριά και μια καταδυτική εμπειρία στο βυθό της Κάτω Γατζέας.