Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Σε εξέλιξη εργασίες αναβάθμισης διδακτηρίων του Δήμου Βόλου

Σε στοχευμένες παρεμβάσεις προχωρά η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου, ώστε να καλυφθούν ορισμένες καίριες ανάγκες που αντιμετωπίζουν σχολεία της πόλης.
Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη τοποθέτηση νέας αίθουσας σε λυόμενη κατασκευή στην αυλή του 27ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου. Ήδη έχει χωροθετηθεί η συγκεκριμένη εγκατάσταση και τις επόμενες μέρες ξεκινούν οι εργασίες για τη δημιουργία τσιμεντένιας βάσης διαστάσεων 40 τ.μ., όπου θα τοποθετηθεί η αίθουσα. Με τη λύση αυτή, αντιμετωπίζεται ένα οξύ πρόβλημα λειτουργίας του σχολείου.

Κλάδεμα των δέντρων στο κέντρο του Βόλου

Από τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Βόλου ανακοινώνεται ότι, από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κλαδέματος των δέντρων στην οδό Αντωνοπούλου, από Ανθίμου Γαζή έως Αναλήψεως, και στις κάθετες οδούς Ρ. Φεραίου, Μαγνήτων και Δημ. Γεωργιάδου, από Ιωλκού έως Κ. Καρτάλη. Επίσης, θα γίνει κλάδεμα των δέντρων στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Δον Δαλεζίου-Αναλήψεως-Κ. Καρτάλη-Γαλλίας και Ιωλκού-Αναλήψεως-Κουταρέλια-Γαλλίας. Παρακαλούνται οι περίοικοι να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στους συγκεκριμένους δρόμους για τη διευκόλυνση των εργασιών και την αποφυγή ζημιών.