Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Επιλογή Ευθύνης: «Απογοητευτική η εικόνα του Δήμου»

                   Η όποια δραστηριότητα περιορίζεται σε έργα “βιτρίνας” και επικοινωνιακά “σώου”

Συνάντηση μελών της παράταξης «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2015, στο πρώην Δημαρχείο Ν. Ιωνίας, όπου συζητήθηκε η κατάσταση του Δήμου, στον ένα χρόνο θητείας της δημοτικής αρχής, και η πορεία της παράταξης στο επόμενο διάστημα.
Συγκεκριμένα, στη συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη της δημοτικής ομάδας και τα μέλη της παράταξης σε συμβούλια δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, σε διοικητικά συμβούλια νομικών προσώπων του Δήμου και σε δημοτικές επιτροπές.
Η επικεφαλής, Ν. Οικονόμου, παρουσιάζοντας τις κοινές διαπιστώσεις των μελών της δημοτικής ομάδας, ευχαρίστησε τα μέλη για την ως τώρα συνεργασία τους, αναφέρθηκε στην καταρράκωση του Δημοτικού Συμβουλίου και στην κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο, στον ένα χρόνο της θητείας της δημοτικής αρχής, επισημαίνοντας πως η εικόνα είναι απογοητευτική. Οι Υπηρεσίες αποδιοργανώνονται, τόνισε χαρακτηριστικά, εργασίες που θα μπορούσαν να γίνουν εσωτερικά, ανατίθενται σε ιδιώτες, η δημοτική αρχή έχει πάρει διαζύγιο με τη νομιμότητα και λειτουργεί με καθεστωτική συμπεριφορά, ενώ, έχοντας καταδικάσει σε απομόνωση το Δήμο, βαδίζει χωρίς σχέδιο και, σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία για το μέλλον του, ενόψει και του νέου ΕΣΠΑ, η όποια δραστηριότητά της περιορίζεται μόνο σε έργα “βιτρίνας” και επικοινωνιακά “σώου”.