Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ο Στ. Παπαχρήστος στον Δήμαρχο Βόλου λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησε σήμερα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ΟΕΑ-ΝΑΒ Στέργιος Παπαχρήστος, μία ημέρα πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο όπου, ως μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας Κωπηλασίας, θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου. Τον Βολιώτη πρωταθλητή συνόδευαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΟΕΑ-ΝΑΒ, Απ. Καζάκης και Μαν. Βαρδαλής αντίστοιχα, καθώς και ο Πειραιώτης συναθλητής του Δ.Αγγελόπουλος.

Εκπονείται μελέτη για τα ντεσιμπέλ στο Βόλο

Ο Βόλος συγκαταλέγεται μεταξύ των εννέα μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας, για τα οποία έχει ανατεθεί η εκπόνηση στρατηγικών χαρτών περιβαλλοντικού θορύβου, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Για τα Πολεοδομικά Συγκροτήματα Βόλου και Λάρισας, συγκεκριμένα, έχει ανατεθεί από το ΥΠΕΚΑ στην εταιρεία «ΣΣΕ & Περιβάλλον Α.Ε.» η εκπόνηση μελέτης με τίτλο  «Αξιολόγηση περιβαλλοντικού θορύβου στο πλαίσιο εφαρμογής της Οδηγίας 2002/49/ΕΚ», προϋπολογισμού 785.123.97 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Επισπεύδεται το έργο αποπεράτωσης του Θεάτρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας

Οι λειτουργικές παρεμβάσεις που πρέπει να προωθηθούν στο πλαίσιο της εργολαβίας για την αποπεράτωση της αίθουσας Θεάτρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια επιτόπιας επίσκεψης που πραγματοποίησαν σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Φ.Λαμπρινίδης, ο Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου Σπ.Μαβίδης και ο μηχανικός του Δήμου Κ.Τατάκος.