Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Συνολική παρέμβαση για την αποκατάσταση τομών στους δρόμους του Δήμου Βόλου

Εκτεταμένες εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση τομών στους δρόμους από έργα της ΔΕΥΑΜΒ, συνολικής δαπάνης περίπου 40.000 ευρώ, πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου. Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο συντήρησης της οδοποιίας, συνολικού προϋπολογισμού 635.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους (ΣΑΤΑ) και αφορά εργασίες αποκατάστασης τομών σε δρόμους και σε πεζοδρόμια. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Βόλου και Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ κ.Πάνος Σκοτινιώτης «πρόκειται για συνολική παρέμβαση με στόχο τη βελτίωση των οδοστρωμάτων και της οδικής ασφάλειας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου για πυρκαγιές και σεισμούς

Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.)  του Τοπικού Σχεδίου «Μνημόνια ενεργειών αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών και σεισμικών φαινομένων Νομού Μαγνησίας έτους 2013», συγκαλεί αύριο ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου, με θέματα: 1.Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών, 2.Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων.

Συμμετοχή του ΔΙΕΚ Βόλου στο τριήμερο εκδηλώσεων της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας «Νεολαία σε κίνηση»

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου θα συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις «Νεολαία σε Κίνηση» που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα  σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, από 18 έως 20 Απριλίου στην παραλία του Βόλου. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας θα καλύψουν φωτογραφικά όλα τα event, ενώ παράλληλα θα συμμετέχουν σε διαγωνισμό φωτογραφίας που θα διεξαχθεί με κεντρικό θέμα τις εκδηλώσεις της «Νεολαίας σε Κίνηση».