Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Κανονικά η κυκλοφορία στην παραλιακή Αγριάς

Παραδόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία η παραλιακή οδός Αγριάς, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για τη δημιουργία του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και την ολική ασφαλτόστρωση του δρόμου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί.  
Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίσκεψή στο έργο, στις 15 Απριλίου, ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης είχε επισημάνει στον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας την υποχρέωσή της για ταχύτατη ολοκλήρωση των εργασιών κατά μήκος της παραλίας και την ασφαλτόστρωση της παραλιακής οδού έως τις 15 Μαΐου, ώστε τα καταστήματα κατά μήκος του παραλιακού μετώπου να λειτουργήσουν απρόσκοπτα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα οι επαγγελματίες σε μία τόσο δύσκολη εποχή.
Το έργο αποχέτευσης στην Αγριά, συνολικής δαπάνης 12.097.004 ευρώ, αναμένεται να  δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα ανεξέλεγκτης διάθεσης αστικών αποβλήτων στο περιβάλλον και να συμβάλει στην παραπέρα θωράκιση του Παγασητικού, βελτιώνοντας δραστικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αγριάς.

Π.Σκοτινιώτης: Στην τελευταία μου αυτή θητεία «θα τα δώσω κυριολεκτικά όλα»

Τη δέσμευση ότι η επόμενη θητεία του ως Δήμαρχου Βόλου, η οποία θα είναι και η τελευταία, θα είναι ακόμη πιο γόνιμη και πιο παραγωγική, αναλαμβάνει ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης, με ανοιχτή επιστολή του προς τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες ενόψει της προσφυγής στην κάλπη για τις εκλογές στο Δήμο Βόλου. «Θα τα δώσω κυριολεκτικά όλα. Το οφείλω σ’ εσάς. Το οφείλω στην πόλη μου.  Και είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που τόσες φορές μου έχετε δείξει», αναφέρει χαρακτηριστικά, προαναγγέλοντας ότι βασικό του μέλημα θα είναι η ανάδειξη μιας νέας γενιάς άξιων αυτοδιοικητικών στελεχών.Ο κ.Σκοτινιώτης καλεί τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες να δώσουν συντριπτική απάντηση στις σειρήνες του λαϊκισμού και στους εκπροσώπους του πιο παλαιού και διεφθαρμένου κατεστημένου που έχουν φορέσει τον «αντισυστημικό» μανδύα, διασφαλίζοντας ότι ο Βόλος θα παραμείνει μια πόλη με ανοιχτούς ορίζοντες και μια κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης.

Δηλώσεις στήριξης του Γ.Καμίνη και Γ.Μπουτάρη στον Πάνο Σκοτινιώτη

Τη μεγάλη εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη εξέφρασαν με δημόσιες δηλώσεις τους οι Δήμαρχοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης Γ.Καμίνης και Γ.Μπουτάρης αντίστοιχα, μιλώντας με ιδιαίτερα θερμά λόγια τόσο για την προσωπικότητα του κ.Σκοτινιώτη, όσο και για τη συνεργασία τους στο πλαίσιο της «Πρωτοβουλίας των 5 δημάρχων». Οι δηλώσεις των κ.κ.Καμίνη και Μπουτάρη προβλήθηκαν πριν την ομιλία του κ.Σκοτινιώτη στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», την Παρασκευή στην παραλία, απ’ όπου εκατοντάδες Βολιώτες έστειλαν δυνατό μήνυμα νίκης, σφραγίζοντας το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.