Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Π.Σκοτινιώτης: Έχουν δίκιο οι κάτοικοι της Χιλιαδούς που διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση μεταφοράς της λαϊκής αγοράς

Για τα προβλήματα της περιοχής τους ενημέρωσαν σήμερα τον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου της συνοικίας Χιλιαδού, προτάσσοντας ως επείγουσα ανάγκη τη μεταφορά της λαϊκής αγοράς από τη Γιάννη Δήμου, με βάση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για νέα χωροθέτηση των λαϊκών αγορών.  Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Βόλου, Νέας Ιωνίας, Αισωνίας και Κοιμητηρίων Χαρ. Τσαμπάζης.

«Γαλιλαίος» στο Βόλο με τον Άγγελο Αντωνόπουλο

Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία των παραστάσεων μονολόγου «Ο Μαρξ στο Σόχο», ο Άγγελος Αντωνόπουλος ερμηνεύει σε μία παράσταση για ένα ρόλο, τον Βίο του Γαλιλαίο Γαλιλέι. Ο σπουδαίος ηθοποιός παρουσίασε την παράσταση στο θέατρο «Τριανόν» τον χειμώνα 2012 – 2013 και μετά από παρότρυνση φίλων και θεατών, ο Άγγελος Αντωνόπουλος επισκέπτεται επιλεγμένες πόλεις που διαθέτουν κατάλληλους θεατρικού χώρους, για την παρουσίαση ενός μονολόγου, με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

«Παραμύθι Χωρίς Όνομα»: Μία ακόμη βραδινή παράσταση για ενήλικες

Με πρωτοφανή επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι βραδινές παραστάσεις του έργου «Παραμύθι Χωρίς Όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα, που παρουσιάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου για την Άνοιξη του 2013. Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου, οι 200 θέσεις που διαθέτει το Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής, δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σε ζήτηση από το κοινό και παρά το γεγονός ότι τοποθετήθηκαν επιπλέον καθίσματα, πολλοί θεατές δεν εξασφάλισαν την είσοδό τους στην παράσταση.

Ενημερώθηκαν για τις ενδυματολογικές προτάσεις νέων Σχεδιαστών

Ομάδα του τμήματος Ενδύματος του Δημοτικού ΙΕΚ Βόλου, με νυν και απόφοιτους σπουδαστές, κατάφερε να βρεθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στην διοργάνωση «Athens xclusive», για να παρακολουθήσει τις προτάσεις νέων Σχεδιαστών για τον Χειμώνα 2013-2014. Όπως επισημαίνουν στελέχη του ΔΙΕΚ «η εποχή που διανύουμε είναι σίγουρα δύσκολη για την πλειοψηφία των ανθρώπων, τα νέα παιδιά όμως και ειδικά αυτά που  εκπαιδεύονται για να ασκήσουν κάποιο επάγγελμα, ψάχνουν να βρούν τρόπους για να ενημερωθούν πάνω στη δουλειά τους.