Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Π.Σκοτινιώτης: Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι στην αντιμετώπιση της αέριας ρύπανσης

Έκκληση στους Βολιώτες να περιορίσουν, κατά το δυνατόν, την καύση τζακιών και σομπών, όπως επίσης τη χρήση των αυτοκινήτων και τις άσκοπες μετακινήσεις στο κέντρο της πόλης τις ημέρες των γιορτών, απευθύνει ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, σε μια προσπάθεια για την από κοινού αντιμετώπιση του προβλήματος της αέριας ρύπανσης που ταλαιπωρεί έντονα το τελευταίο διάστημα την πόλη του Βόλου. Σε δήλωσή του για το θέμα αυτό ο κ.Σκοτινιώτης επισημαίνει συγκεκριμένα τα ακόλουθα:

Συζήτηση για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Βόλου

Συγκαλείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Βόλου κ.Πάνου Σκοτινιώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα: «Κοινή δράση των τοπικών φορέων για την υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών, της κοινωνικής συνοχής και της ομαλής λειτουργίας της πόλης μας», σε συνέχεια της δήλωσης – παρέμβασης την οποία έκανε ο κ.Σκοτινιώτης δυο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της πόλης. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για 248 μοναχικούς Βολιώτες

Εορταστικό γεύμα σε 248 μοναχικούς συμπολίτες προσέφερε ο Δήμος Βόλου τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, στο Ενυδρείο. Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ.Απόστολος Παντσάς, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τους συμμετέχοντες και γιόρτασαν μαζί τους, σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, με μουσική και χορό.

Ξεκινούν στο Βόλο οι προκριματικοί αγώνες βόλεϊ για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων

Με τη διοργάνωση ενός ακόμη κορυφαίου αθλητικού γεγονότος συμπίπτει η είσοδος του 2013 για την πόλη του Βόλου, αφού στις 3 Ιανουαρίου ξεκινούν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας οι προκριματικοί αγώνες για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κορασίδων που θα διαρκέσουν έως τις 7 Ιανουαρίου. Στο τουρνουά συμμετέχουν οι καλύτερες αθλήτριες της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Φινλανδίας, της Δανίας, του Αζερμπαϊτσάν και της Ισπανίας. Διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ.