Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Π.Σκοτινιώτης: Τα θέματα της εκπαίδευσης αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για το Δήμο Βόλου

Τη διαβεβαίωση ότι, παρά το ασφυκτικό δημοσιονομικό πλαίσιο και τις δραματικές περικοπές πόρων, ο Δήμος Βόλου θα συνεχίσει να εξαντλεί κάθε περιθώριο, ώστε να καλύπτει τις βασικές τουλάχιστον ανάγκες των διδακτηρίων, παρείχε ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης στα μέλη της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Μαγνησίας που τον επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του.

ΕΔΕ για τη στάθμευση οχήματος του Δήμου Βόλου σε ράμπα ΑμεΑ

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», σύμφωνα με το οποίο δημοτικό όχημα είχε σταθμεύσει επί μισή ώρα σε ράμπα ΑμεΑ, εμποδίζοντας την πρόσβαση ατόμου με αναπηρικό αμαξίδιο. H ΕΔΕ πρέπει να περατωθεί εντός δεκαπέντε (15) ημερών.

Εγκρίθηκε ως ρεαλιστικός και ισοσκελισμένος ο προϋπολογισμός του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. έτους 2014

Εγκρίθηκε από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας Ο.Τ.Α. του Υπουργείου Εσωτερικών ο προϋπολογισμός του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, για το οικονομικό έτος 2014, ύψους 10.160.229,00 ευρώ. Το σχέδιο του προϋπολογισμού ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. του Οργανισμού και στη συνέχεια ενσωματώθηκε, όπως προβλέπεται, στη βάση δεδομένων που τηρείται στο Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να αξιολογηθεί. Σύμφωνα με την αξιολόγηση του Παρατηρητηρίου, ο προϋπολογισμός  του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου συμμορφώνεται πλήρως με τις οδηγίες που δόθηκαν με τη υπ’αριθμ. 30842/2013 ΚΥΑ, είναι ρεαλιστικός και ισοσκελισμένος.