Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση Δημοτικής Αρχής

Το ότι  ο κ.Αντωνίου από το σύνολο των 21 δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, ενδιαφέρθηκε μόνο για την επέκταση του σχεδίου στο Διμήνι και συγκεκριμένα στην περιοχή όπου βρίσκεται και η δική του ιδιοκτησία, προφανώς οφείλεται σε σύμπτωση.
Το ότι επί 3 συνεχείς ημέρες, πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ., ασχολούνταν από το Ράδιο – Βέρα, μόνο με το θέμα του Διμηνίου, προφανώς και αυτό  οφείλεται σε σύμπτωση.
Το ότι εντός των 300 στρεμμάτων, της απόφασης του πρώην Δήμου Αισωνίας, συμπεριλαμβάνεται και η ιδιοκτησία των 9 στρεμμάτων, προφανώς και αυτό οφείλεται σε σύμπτωση.
Όσο για το πώς είναι δυνατόν η επίμαχη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να λήφθηκε στις 30.1.2014, η Αναφορά της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών, το Ε.Σ.Ρ. και την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας να κατατέθηκε στις 11.2.2014, και όμως αυτό να έγινε ως αντίδραση στην κριτική που άσκησε στις 19.2.14 ο δημοσιογράφος κ. Θεοδώρου για την έλλειψη καυσίμων στα απορριμματοφόρα, είναι πράγματι ένα ενδιαφέρον ερώτημα που θα προτείναμε στον κ.Αντωνίου να το θέσει στο επόμενο «δημοψήφισμα» της  TRT.  
Η μαζική συμμετοχή που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει, θα διευκολύνει και την υλοποίηση της "αγαθοεργίας" του κ.Αντωνίου προς τα παιδιά του Διμηνίου.

Αποκριά στο Βόλο με εκδηλώσεις για όλους

Μ’ ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, στο κέντρο της πόλης, στις συνοικίες και σε όλες τις δημοτικές ενότητες, με τη συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών, μαθητών, ερασιτεχνικών ομάδων και συλλόγων, ο Δήμος Βόλου ετοιμάζεται να γιορτάσει και φέτος την Αποκριά και την Καθαρή Δευτέρα, δίνοντας διεξόδους διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους, με ελάχιστο οικονομικό κόστος. Ο χαρακτήρας και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που ήδη ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 3 Μαρτίου, παρουσιάστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από το Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Απ.Παντσά και τον υπεύθυνο του τομέα Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. Βόλου Ευθ.Τσάμη.

Συνάντηση του Δημάρχου Βόλου Π.Σκοτινιώτη με τους Τούρκους επενδυτές στην πρώην VPI

Τον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι επικεφαλής του Τουρκικού Ομίλου “Polisan” που πρόσφατα εξαγόρασε την πρώην βιομηχανία  Artenius Ηellas (VPI), η οποία βρίσκεται στη Β΄ΒΙΠΕ Βόλου και παράγει ρητίνες και προφορμαρισμένες πλαστικές φιάλες για την εμφιάλωση αναψυκτικών και νερών σε συσκευασία τύπου PET. Πρόκειται για τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου “Polisan” N.Bitlis και E.Mizrahi αντίστοιχα, τους οποίους συνόδευε το στέλεχος της εταιρείας στην Ελλάδα Ηλ.Βαφόπουλος.