Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Παραμερίσαμε κομματικές περιχαρακώσεις και βάλαμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών






Τη βεβαιότητα ότι στο δρόμο προς την κάλπη των δημοτικών εκλογών οι πολίτες θα κρίνουν με νηφαλιότητα και γνώμονα το συμφέρον και την προοπτική της πόλης, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης, ανανέωσης και ελπίδας για το Βόλο του 2020, εξέφρασε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», κατά τη διάρκεια σημερινής ραδιοφωνικής του συνέντευξης στην εκπομπή «Κόκκινη Κάρτα» του Ράδιο Βέρα με τον Μ.Θεοδώρου. «Είμαι πεπεισμένος ότι ο δικαιολογημένος θυμός και η οργή των συμπολιτών μας για τα τελευταία δύσκολα χρόνια, θα μετατραπεί σε δύναμη δημιουργίας και προοπτικής για τον τόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Σκοτινιώτης, μία εβδομάδα πριν την προσφυγή στην κάλπη.

Η τριετία που πέρασε, όπως είπε, ήταν μια θητεία περιορισμένης διάρκειας και εκτάκτου ανάγκης, κατά την οποία η Δημοτική Αρχή Βόλου ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην αποστολή που της ανέθεσαν οι δημότες του Βόλου στις εκλογές του 2010. «Μακάρι να είχαμε το χρόνο και τα μέσα να κάνουμε περισσότερα πράγματα», είπε και αναγνώρισε ότι η απίστευτη πίεση της καθημερινότητας δεν επέτρεψε στον ίδιο και τους συνεργάτες του να βρεθούν πιο κοντά στους πολίτες. «Κατανοούμε και παίρνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την κριτική που μας ασκείται από συμπολίτες μας στον τομέα αυτόν», υπογράμμισε ο κ.Σκοτινιώτης. 
Αναφερόμενος στον χαρακτήρα των εκλογών τόνισε ότι την επόμενη κρίσιμη πενταετία  διακυβεύονται μείζονα θέματα για το Δήμο μας, γι’ αυτό και οι συμπολίτες θα πρέπει να τον θωρακίσουν, αξιολογώντας πολιτικές και πρόσωπα. «Στις δημοτικές εκλογές εκλέγουμε Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή και όχι κυβέρνηση», τόνισε, για να προσθέσει ότι ο συνδυασμός «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» απαρτίζεται από άξιους συμπολίτες που αντιπροσωπεύουν ολόκληρο το κοινωνικό, επαγγελματικό και δημοκρατικό πολιτικό φάσμα της πόλης και μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της μείζονος  πόλης μας. 
Απαντώντας σε ερώτηση για τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο και προέρχονται από το χώρο της Ν.Δ., ο κ.Σκοτινιώτης ανέφερε ότι όλοι κάναμε μια μεγάλη υπέρβαση, παραμερίζοντας κομματικές περιχαρακώσεις και αντιπαραθέσεις του παρελθόντος,  διότι βάλαμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών. «Αυτά που μας δεσμεύουν και μας ενοποιούν είναι η διακήρυξη και το πρόγραμμά μας, που αποτελούν και τον ισχυρό συνεκτικό ιστό του συνδυασμού μας» είπε και πρόσθεσε ότι η εποχή του στείρου κομματισμού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει φθάσει στο τέλος της. 
Επαναλαμβάνοντας τέλος τη θέση του περί δυο θητειών, ο κ.Σκοτινιώτης ζήτησε από τους συμπολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και στη δημοτική παράταξη της οποίας ηγείται, προκειμένου μέσα στην επόμενη πενταετία, η οποία θα είναι μια ολοκληρωμένη θητεία, ο Δήμος Βόλου, πατώντας στα γερά θεμέλια που ήδη έχουν τεθεί, να διεκδικήσει τη θέση που δικαιούται και του αξίζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: