Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Βόλου: Η «προίκα» της 1ης θητείας – Η «φούσκα» της Δημοτικής Αρχής – Το αύριο του Δήμου

Η «προίκα» της 1ης θητείας του νέου Δήμου Βόλου: δραστική μείωση, κατά 18 εκατ., του χρέους και προγραμματική ετοιμότητα

Ενάμιση σχεδόν χρόνο τώρα, παρακολουθούμε το επικοινωνιακό «σόου» της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του σε αργία πλέον δημάρχου, που ισχυρίζεται συνεχώς ότι παρέλαβε έναν δήμο δήθεν διαλυμένο και καταχρεωμένο, αφήνοντας, μάλιστα, ανερυθρίαστα, να εννοηθεί πως γι’ αυτό ευθυνόταν η προηγούμενη δημοτική αρχή. Το ψέμα όμως έχει «κοντά ποδάρια». Τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν. Κι ήταν καλό το παραμύθι του τελευταίου ενάμιση χρόνου, αλλά τελείωσε πια ο «δράκος», οι «κακοί παλιοί».

Τα επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία του ισολογισμού 2014, που «κλείνει» τη θητεία της προηγούμενης διοίκησης και που εγκρίθηκε πρόσφατα από την παρούσα δημοτική αρχή, χωρίς την οποιαδήποτε παρατήρηση – σημείωση – επιφύλαξη εκ μέρους της, ακυρώνουν πλήρως την παραπλανητική ρητορική της, αποκαλύπτουν την αναντιστοιχία ανάμεσα στα λόγια της και την πραγματικότητα, ξεσκεπάζουν τα ψέματα και τις συκοφαντίες της.