Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία στη Νέα Ιωνία

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης επισκέφθηκε χθες τις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Νέας Ιωνίας, καθώς και τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, απ’ όπου εξήρε το σημαντικό έργο που παράγεται στους παιδικούς σταθμούς των Δήμων Βόλου και Νέας Ιωνίας και δεσμεύτηκε για τη διασφάλιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα όλων των κοινωνικών δομών του νέου Δήμου και την περαιτέρω αναβάθμισή τους, ώστε να αποτελέσουν ένα δίχτυ κονωνικής προστασίας και αλληλεγγύης. Τέλος, επανέλαβε τη βούληση της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» να ενοποιήσει διοικητικά όλους τους φορείς του νέου Δήμου, που παρέχουν κοινωνικές υπηρεσίες, για καλύτερο συντονισμό, εξοικονόμηση πόρων και καλύτερα αποτελέσματα.

Ψήφος εμπιστοσύνης των ανθρώπων του αθλητισμού στον Π. Σκοτινιώτη και τη Δημοκρατική Συμπολιτεία

Εντυπωσιακή επιτυχία σημείωσε η συνάντηση για τον αθλητισμό που διοργάνωσε η «Δημοκρατική Συμπολιτεία», την Τετάρτη το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, καθώς στην πρόσκληση του συνδυασμού ανταποκρίθηκαν μαζικά εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και συλλόγων της μείζονος πόλης, που καλύπτουν το σύνολο των αθλητικών δραστηριοτήτων, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ έως την ποδηλασία και το τάεκβοντο. Επίσης, παραβρέθηκαν πολλοί παλαίμαχοι και εν ενεργεία αθλητές και γενικότερα άνθρωποι που δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών στο χώρο του αθλητισμού - μεταξύ αυτών και ο κ. Γ. Καφενταράκης, μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής - οι οποίοι συνέβαλαν με τις απόψεις και προτάσεις τους στην ανάπτυξη ουσιαστικού διαλόγου πάνω στο πρόγραμμα της Δημοκρατικής Συμπολιτείας για τον αθλητισμό, που παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης.
«Η εμπειρία και οι γνώσεις σας θα μας κάνουν πιο δυνατούς και θα μας επιτρέψουν, ως νέα δημοτική αρχή του ενιαίου Δήμου Βόλου, να θέσουμε με καινοτόμες δράσεις σε αναπτυξιακή τροχιά τον αθλητισμό της περιοχής μας», υπογράμμισε ο κ. Σκοτινιώτης καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.