Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Στο Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων 2012

Στο Βόλο θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων, τον Σεπτέμβριο του 2012, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΕΑΚ Βόλου με τη συμμετοχή του Προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Δ.Διαθεσόπουλου, του Δημάρχου Βόλου Π. Σκοτινιώτη, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ.Αγοραστού, πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και της Περιφέρειας. Ο κ. Διαθεσόπουλος εξέφρασε για μία ακόμη φορά την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιτυχία που σημείωσε η διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο Νέων Ανδρών, τον περασμένο Σεπτέμβριο, και τόνισε ότι ο Βόλος αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή ως διοργανώτρια πόλη μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Στοχευμένη προβολή του Αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου στη διεθνή τουριστική έκθεση των Βρυξελλών

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Salon des Vacanses», που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από 2 έως 6 Φεβρουαρίου, συμμετείχε ο Δήμος Βόλου με περίπτερο εντός του ενιαίου χώρου του ΕΟΤ, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος προβολής έτους 2012. Το περίπτερο του Δήμου Βόλου κατακλύστηκε από επισκέπτες, με το Δήμο να προβάλλει δυναμικά στη βελγική αγορά τη νέα τουριστική ταυτότητα της μείζονος πόλης, δηλαδή τις ασύγκριτες φυσικές ομορφιές του Βόλου και του Πηλίου, τις μυθολογικές παραδόσεις, τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο, αλλά και τη σύγχρονη φυσιογνωμία της περιοχής με υποδομές που αποτελούν «εργαλεία» για την ανάπτυξη του τουρισμού, όπως το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Συνάντηση Π. Σκοτινιώτη με κατοίκους Αγ. Βλασίου

Τη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βλασίου επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, με αφορμή την εορτή του πολιούχου του χωριού Αγίου Βλασίου του Ιερομάρτυρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων Αγριάς και Αρτέμιδας Ν.Στόϊκο. Ο κ. Σκοτινιώτης παρακολούθησε τη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό και αμέσως μετά είχε συνάντηση με κατοίκους της κοινότητας στα γραφεία του Μορφωτικού Συλλόγου, όπου πραγματοποιήθηκε δημιουργική συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν το χωριό. Κυριάρχησε το θέμα του νερού και η ολοκλήρωση κατασκευής του υπογείου στο δημοτικό κτίριο που στεγάζεται ο Μορφωτικός Σύλλογος.