Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Επανάληψη του διαγωνισμού για την εργολαβία-«σκούπα» του Περιφερειακού

Επαναλαμβάνεται στις 18 Σεπτεμβρίου ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει το έργο αποπεράτωσης του τμήματος Α/Κ Λαρίσης-Γορίτσα του Περιφερειακού δρόμου του Βόλου, προϋπολογισμού 6,8 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ο πρώτος διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου απέβη άγονος. Με την εργολαβία – «σκούπα», αντιμετωπίζονται οι σοβαρότατες ελλείψεις του τμήματος Α/Κ Λαρίσης-Γορίτσα, ώστε ο αυτοκινητόδρομος να καταστεί επιτέλους ασφαλής για τους χρήστες του.

Ο Δήμος Βόλου δεν χρωστάει στα σχολεία ούτε ευρώ

Χρηματικά ποσά 212.723 ευρώ και 98.841 ευρώ αντίστοιχα, διαθέτουν συνολικά αυτή τη στιγμή στα ταμεία τους τα Συμβούλια Σχολικών Κοινοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, για την κάλυψη των λειτουργικών τους εξόδων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. «Ο Δήμος Βόλου δεν χρωστάει στα σχολεία ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα που έχει πάρει για τις λειτουργικές τους ανάγκες, ενώ επίσης δεν εκκρεμεί καμία οφειλή σε ΕΠΑ, ΔΕΗ και ΟΤΕ», τόνισε σήμερα η Πρόεδρος της ΔΕΠ Σ.Μπαρτζιώκα.

16 η έκθεση αυτοδίδακτων ζωγράφων στην Ιωλκό

Ο Δήμος Βόλου - Δημοτική Ενότητα Ιωλκού σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού-Δη.Πε.Θε.(Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΘΕΟΦΙΛΕΙΑ 2012» διοργανώνει την 16η έκθεση αυτοδίδακτων ζωγράφων στο Αρχοντικό Ζαφειρίου, στον  Αγ. Ονούφριο, τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν στις 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 8.00 μ.μ