Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ψηφοδέλτιο με έμπειρους αυτοδιοικητικούς και νέα γενιά στελεχών συγκροτεί ο Π. Σκοτινιώτης

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά στη συγκρότηση ψηφοδελτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί συνεχείς επαφές με στελέχη που επιθυμούν να συστρατευτούν στη μεγάλη αυτοδιοικητική συμμαχία για τη δημιουργία μιας Δημοκρατικής Συμπολιτείας και την ανάδειξη μιας προοδευτικής δημοτικής αρχής στον ενιαίο Δήμο Βόλου.
Το ψηφοδέλτιο συσπειρώνουν πολιτικά έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη, αυτοδιοικητικοί με ιστορία, αλλά και νέοι άνθρωποι, τεχνοκράτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να ανταποκριθούν στη μεγάλη πρόκληση του σχεδίου «Καλλικράτης», εργαζόμενοι με σχέδιο και μαχητικότητα για τη θεμελίωση και οργάνωση του νέου Δήμου.
«Στο δύσκολο  αυτό εγχείρημα δεν περισσεύει κανείς. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της μείζονος πόλης μας και μόνο», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Σκοτινιώτης, ο οποίος την εβδομάδα που πέρασε ξεκίνησε κύκλο επαφών με τους Δημάρχους των οκτώ συνενούμενων Δήμων και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μακρινίτσας, προκειμένου να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα της γενικότερης κατάστασης που θα κληρονομήσει ο νέος Δήμος Βόλου.