Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Στον Δήμαρχο Βόλου οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή

Τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκαν σήμερα οι  τρίδυμες αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης Άννα – Μαρία, Ειρήνη και Βάσω Αλεξανδρή, οι οποίες κατέκτησαν πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης (Comen Cup), στην Ιταλία, με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της χώρας μας.
Ειδικότερα, η Άννα – Μαρία και η Ειρήνη Αλεξανδρή, με αναπληρωματική την αδελφή τους Βάσω, κατέλαβαν την πρώτη θέση και έφθασαν στην κορυφή της διοργάνωσης, χαρίζοντας μια σημαντική διάκριση στην ελληνική αποστολή.

Δεν θα επιτρέψουμε σκιές στη λειτουργία του Κοιμητηρίου

Να στηρίξουν την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για εξυγίανση της λειτουργίας του Κοιμητηρίου, ώστε άμεσα να ανατραπεί το κλίμα προκατάληψης και να διαλυθούν σκιές του παρελθόντος, ζήτησε ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης από τους εργαζόμενους στο Κοιμητήριο, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την προεδρία του κ. Σκοτινιώτη, στην οποία συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γ. Καουνάς και τα υπηρεσιακά στελέχη Στ. Νιτσάκος και Γ. Τσιμβρακίδης, όπου συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που εντοπίζονται στη λειτουργία του Κοιμητηρίου και δρομολογήθηκαν ενέργειες για την αντιμετώπισή τους.

Ο Βόλος πανέτοιμος να φιλοξενήσει το 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Ανδρών

Στα χρώματα του 16ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πόλο Νέων Ανδρών ντύθηκε ο Βόλος,  πριν την έναρξη των αγώνων που θα διεξαχθούν στα δυο κολυμβητήρια του Δήμου, έπειτα από απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FINA) και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. 
Από την ερχόμενη Πέμπτη 26 Αυγούστου και έως τις 4 Σεπτεμβρίου, ο Βόλος αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανθρώπων του ναυταθλητισμού απ’ όλο τον πλανήτη, φιλοξενώντας μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις. Με μεγάλα πανό που τοποθετήθηκαν στις εισόδους και κεντρικά σημεία της πόλης, ο Δήμος Βόλου είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους αθλητές, τους προπονητές, τους συνοδούς, τους διαιτητές και τους κριτές των αγώνων, οι οποίοι φθάνουν συνολικά τα 450 άτομα.