Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΔΕΥΑΜΒ: Έκκληση στους καταναλωτές να συμβάλουν στην εξοικονόμηση νερού

Από  την  Γενική Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Λόγω των αναμενόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων του προσωπικού της ΔΕΗ, από τα μεσάνυχτα της 2ας Ιουλίου είναι πιθανόν να υπάρξουν διακοπές ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΜΒ, γεγονός που θα επιφέρει μεγαλύτερα προβλήματα στο ημερήσιο ισοζύγιο της υδροδότησης του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου. Επίσης, λόγω μείωσης της παραγωγής νερού από τις πηγές και αύξησης της συμμετοχής νερού γεωτρήσεων, τα χλωριόντα στο ημερήσιο μείγμα νερού του Πολεοδομικού Συγκροτήματος ξεπέρασαν την ενδεικτική τιμή των 250mg/l και σε ορισμένες περιοχές άγγιξαν τα 300 mg/l (Δημαρχείο, ΜΕΤΚΑ, Άγιος Σπυρίδωνας).

Προτάσεις ψυχαγωγίας από το Δήμο Βόλου για το καλοκαίρι

Τριάντα έξι (36) θεατρικές παραστάσεις, είκοσι τρεις (23) συναυλίες, δέκα τέσσερα (14) αφιερώματα-θεσμικές εκδηλώσεις, δώδεκα (12) πανηγύρια, εννέα (9) χορευτικές παραστάσεις, τρεις (3) παρουσιάσεις βιβλίων, δώδεκα (12) εικαστικές εκδηλώσεις, πέντε (5) ποιητικές  και μία (1) φωτογραφίας, περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου για το Καλοκαίρι 2014. Πρόκειται για εκδηλώσεις που ήδη πραγματοποιούνται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, σε γνωστούς αλλά και σε μη αξιοποιήσιμους έως τώρα χώρους, εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου αλλά και εκδηλώσεις σύγχρονες, για όλες τις ηλικίες, που διοργανώνονται με τη συνεργασία του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. 

Π.Σκοτινιώτης: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι προς όλους ανεξαιρέτως τους νέους της πόλης μας

Αλληλεγγύη προς όλους ανεξαιρέτως τους νέους της πόλης μας, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, της οικονομίας και του εκπαιδευτικού συστήματος, εκφράζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, απευθύνοντας ταυτόχρονα ευχές για καλή επιτυχία στις σπουδές και τη ζωή τους, προς τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Βόλου που με τη βαθμολογία που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, εξασφαλίζουν την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Αναλυτικά, ο κ. Σκοτινιώτης επισημαίνει σε δήλωσή του τα ακόλουθα: «Οι Εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελούν κάθε χρόνο για τη χώρα μας - τη μοναδική, ίσως,  χώρα του κόσμου - μείζον γεγονός, το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από εντυπωσιακή δημοσιότητα.