Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Π.Σκοτινιώτης: Αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων με γνώμονα την παραγωγική ανασυγκρότηση

Την ανάγκη να αξιοποιηθούν οι διαθέσιμοι πόροι της νέας προγραμματικής περιόδου 2014 - 2020 (νέο ΕΣΠΑ) για την υλοποίηση ολοκληρωμένων σχεδίων διαχείρισης και παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και προστιθέμενη αξία για το μέλλον, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης σε σημερινή ημερίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο.

Τιμήθηκε με λαμπρότητα η 69η επέτειος από την εκατόμβη της Δράκειας

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Δράκεια η εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου για την 69η επέτειο εκτέλεσης των 118 Δρακειωτών από γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στις 18 Δεκεμβρίου 1943. Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της περιοχής, ενώ μαζική ήταν και η συμμετοχή των κατοίκων του χωριού.

Δυναμικό “παρών” από τα σχολεία της πόλης στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου

Τα χριστουγεννιάτικα μουσικά και άλλα καλλιτεχνικά προγράμματά τους παρουσιάζουν μαθητές σχολείων της πόλης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια των ανοιχτών εορταστικών εκδηλώσεων που οργάνωσε και υλοποιεί ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

«Στο Χριστό στο κάστρο» του Αλ.Παπδιαμάντη από το Θεατρικό Εργαστήρι Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- Δη.Πε.Θε.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που οργάνωσε και υλοποιεί ο Δήμος Βόλου υπό τον τίτλο «Στο Βόλο γιορτάζουμε όλοι μαζί. Όλοι έχουν δικαίωμα στη γιορτή», παρουσιάζεται η παράσταση «Στο Χριστό στο κάστρο» σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.