Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Συνάντηση του Δημάρχου Βόλου με τον Πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα

Τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκε σήμερα ο Πρέσβης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα κ. Rodrigo Oswaldo Chaves Samudio, ο οποίος διατύπωσε πρόταση συνεργασίας της Πρεσβείας με το Δήμο Βόλου στον τομέα του πολιτισμού. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Chaves αφού αναφέρθηκε στην ιστορία της Βενεζουέλας και τα χαρακτηριστικά του λαού της, υπογράμμισε τους δεσμούς που συνδέουν τη χώρα του με την Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία της Πρεσβείας να συνάψει σχέσεις συνεργασίας με την περιοχή του Βόλου στον τομέα του πολιτισμού.

Σύσκεψη για τα θέματα της προεκλογικής περιόδου

Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης καλεί τις Οργανώσεις Ν.Μαγνησίας των Πολιτικών Κομμάτων & Συνασπισμών Συνεργαζομένων Κομμάτων σε κοινή σύσκεψη για την κατανομή των χώρων και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

Αυξημένες οι ανάγκες σχολικής στέγης στο Δήμο Βόλου

Θέματα που αφορούν τις ανάγκες σχολικής στέγης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του ενιαίου Δήμου Βόλου, εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης υπό τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Παρέμβασης, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Απόστολο Παντσά, που πραγματοποιήθηκε χθες  στο κτήριο Στρεφτάρη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Σ.Μπαρτζώκα, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής  Επιτροπής Παιδείας του Δήμου,  Γ.Κουρτίνας, Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βόλου, καθώς και οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γ.Παπαϊωάννου και Γ.Δοδοντσάκης, αντίστοιχα.