Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Πρόσκληση για την εκδήλωση του απολογισμού


Παρουσιάζεται σε δημόσια εκδήλωση ο απολογισμός της πρώτης τριετίας του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου Βόλου

Η πρώτη τριετία του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου Βόλου θα παρουσιαστεί αύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια μιας λιτής αλλά με ουσιαστικό περιεχόμενο εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ., στο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ». Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στους πολίτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά από τον Δήμαρχο κ.Πάνο Σκοτινιώτη για το έργο της Δημοτικής Αρχής και την προσπάθεια που καταβλήθηκε τα προηγούμενα τρία χρόνια ώστε ο νέος Δήμος Βόλου να κερδίζει κάθε μέρα την εμπιστοσύνη του πολίτη, να στηρίζει έμπρακτα τους δημότες του, να επενδύει με επιμονή στην ποιότητα ζωής, να προωθεί με σχέδιο τη βιώσιμη ανάπτυξη και να θεμελιώνει στέρεα την προοπτική του. Στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα διανεμηθεί πολυσέλιδο έντυπο με συγκεκριμένα στοιχεία για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής κατά την πρώτη τριετία του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου Βόλου.

Λ.Μαυρογιάννης: Η αλήθεια για τα οχήματα της ΔΕΥΑΜΒ

Σε δήλωσή του για το θέμα της προμήθειας οχημάτων από τη ΔΕΥΑΜΒ με χρονομίσθωση, ο Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης κ.Λεωνίδας Μαυρογιάννης επισημαίνει ότι: «Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν διάφορα απίστευτα σε σχέση με την απόφαση της ΔΕΥΑΜΒ να προχωρήσει σε διαγωνισμό για χρονομίσθωση οχημάτων. Φαίνεται πια πως η στοχοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ  έχει γίνει σε κάποιους έμμονη ιδέα. Για την αποκατάσταση, λοιπόν, της αλήθειας, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

Ξεκίνησαν νέες εργασίες κατασκευής οδών στον ενιαίο Δήμο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα κατασκευής νέων οδών στο Δήμο Βόλου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Τεχνικής Υπηρεσίας. Τα έργα είναι συνολικής δαπάνης 645.000 ευρώ, και θα ολοκληρωθούν εντός του 2014. Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Φ. Λαμπρινίδη, πρόκειται για συνολική παρέμβαση με στόχο τη βελτίωση των οδοστρωμάτων και της οδικής ασφάλειας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου. «Προσπαθούμε να εξαντλήσουμε κάθε οικονομικό περιθώριο και να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα του Δήμου, ώστε, σε περίοδο μεγάλων περικοπών για την αυτοδιοίκηση, να ανταποκριθούμε στις βασικές απαιτήσεις λειτουργίας της πόλης», επισήμανε χαρακτηριστικά.