Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

"Σύμφωνο" συνεργασίας Δημοκρατικής Συμπολιτείας – επαγγελματιών του τουρισμού για τον τουρισμό

Στη χάραξη πλαισίου συνεργασίας για την ανάπτυξη του τουρισμού στο νέο Δήμο Βόλου, μέσα από την προώθηση δράσεων ήπιας μορφής και με προτεραιότητα στην προστασία του περιβάλλοντος, κατέληξε η συνάντηση – συζήτηση με τους επαγγελματίες του τουρισμού που διοργάνωσε ο συνδυασμός «Δημοκρατική Συμπολιτεία», παρουσία της Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Ροδούλας Ζήση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» για τον τουρισμό και στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος για τις δικές τους παρεμβάσεις στους κατεξοχήν αρμόδιους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Αντινομάρχης για θέματα τουρισμού Εύη Αδαμάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Κ. Λεβέντης, ιδιοκτήτες πολλών ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής, εκπρόσωποι ιδιοκτητών τουριστικών πρακτορείων και καταστηματαρχών εστίασης.
Στη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ουσιαστική συζήτηση για τα θέματα του τουρισμού και διατυπώθηκαν προτάσεις και ιδέες, οι οποίες θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, όπως τόνισε ο κ. Σκοτινιώτης, στον σχεδιασμό της νέας δημοτικής αρχής για την προώθηση δράσεων τουριστικής ανάπτυξης.

Συνάντηση με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό - Μέρος 2ο

Συνάντηση με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό - Μέρος 1ο