Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Aπαιτείται συναγερμός για το Μεσογειακό Χωριό

Την έντονη ανησυχία του για την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα στα έργα των Μεσογειακών Αγώνων και ιδιαίτερα στο Μεσογειακό Χωριό, με αποτέλεσμα να τίθεται σε σοβαρό κίνδυνο η υλοποίησή τους, εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, μετά από συνάντηση που είχε χθες με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων Γ. Κολέτσο, την Αντιπρόεδρο Μ. Πατελάρου και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Φ. Κουτρουμπά.  
Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική συζήτηση για την πορεία προετοιμασίας των Αγώνων και ο κ. Σκοτινιώτης είχε μια ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τα θέματα που εκκρεμούν. Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά, εμφανίστηκε έντονα προβληματισμένος για την έγκαιρη ολοκλήρωση των απαραίτητων έργων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά και δεν υπάρχει πια περιθώριο ούτε για μια μέρα περαιτέρω καθυστέρηση».

Επισκέψεις σε ΚΑΠΗ και ΕΛΕΠΑΠ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία, ο κ. Σκοτινιώτης επισκέφθηκε σήμερα ΚΑΠΗ των Δήμων Βόλου και Νέας Ιωνίας, απ’ όπου τόνισε ότι «η φροντίδα για τους ηλικιωμένους είναι δείγμα πολιτισμού μιας κοινωνίας και υποχρέωση του κοινωνικού Δήμου. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε πολιτικές και προγράμματα που θα συμβάλουν σε μια ζωή για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας με αξιοπρέπεια και ποιότητα.
Τέλος, ο κ. Σκοτινιώτης επισκέφθηκε χθες τα γραφεία της ΕΛΕΠΑΠ, όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο Π. Παπανδρέου, τα μέλη της διοίκησης και τους εκπροσώπους των γονέων των παιδιών που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα και ενημερώθηκε για το σπουδαίο έργο που επιτελείται.

Συνάντηση με τους επαγγελαμτοβιοτέχνες - Μέρος 2ο

Συνάντηση με τους επαγγελματοβιοτέχνες - Μέρος 1ο