Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Με γοργό ρυθμό οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης στον αγωγό αποχέτευσης του Βιολογικού

Ξεκίνησαν σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα και συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης στον καταθλιπτικό αγωγό του κεντρικού αντλιοστασίου αποχέτευσης, στην περιοχή της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Βόλου (ΕΕΛ). Για την εκτέλεση του έργου ενημερώθηκαν αναλυτικά η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου κ.Αγορίτσα Καράτζιου και ο Λιμενάρχης Βόλου κ.Κώστας Γανωτής, από τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΜΒ κ.Δημ.Οικονομίδη και την Προϊσταμένη της ΕΕΛ κ.Ευτυχία Διομή, παρόντος και του Δημάρχου Βόλου κ.Πάνου Σκοτινιώτη.

Συντονισμός των τοπικών φορέων για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από πλημμύρες


Ο σχεδιασμός και οι δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση τυχόν κινδύνων από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια του επερχόμενου χειμώνα, ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Βόλου με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των συναρμόδιων φορέων. Στην έναρξη της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης  υπογράμμισε την ανάγκη όλοι οι εμπλεκόμενοι  φορείς να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να ξέρει ο καθένας τι κάνει, ανά πάσα στιγμή.

Εγκαίνια 12ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας

Την ερχόμενη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα γίνουν τα εγκαίνια του 12ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας, απέναντι από το πρώην Δημαρχιακό κατάστημα, το οποίο λειτουργούσε έως πρόσφατα σε αίθουσες του παρακείμενου Δημοτικού σχολείου και μεταφέρθηκε πλέον σε δικό του, αυτόνομο χώρο, με δυο αίθουσες διδασκαλίας, που κατασκευάστηκε στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος.