Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ολοκληρωμένη παρέμβαση της ΔΕΥΑΜΒ στην Αγριά στον κύκλο του νερού και της αποχέτευσης

Σε νέα εποχή εισέρχεται η περιοχή της Αγριάς όσον αφορά το συνολικό κύκλο του νερού και της αποχέτευσης, από την παραγωγή και διανομή του νερού, μέχρι τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία του λύματος. Η δρομολόγηση εκ μέρους της ΔΕΥΑΜΒ κορυφαίων έργων και παρεμβάσεων στους τομείς της ύδρευσης και αποχέτευσης, συνιστούν μείζον γεγονός για μια δυναμικά αναπτυσσόμενη περιοχή όπως η Αγριά, αφού δίνουν οριστική λύση σε σοβαρά προβλήματα που ταλαιπώρησαν στο παρελθόν τους κατοίκους και στάθηκαν εμπόδιο στην ανάπτυξη του τόπου.

Απέδωσε καρπούς η συμμετοχή του Δήμου Βόλου στη διεθνή τουριστική έκθεση των Βρυξελλών

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Salon des Vacanses», που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από 31 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου, συμμετείχε ο Δήμος Βόλου με περίπτερο εντός του ενιαίου χώρου του ΕΟΤ, το οποίο κατακλύστηκε από επισκέπτες. Η παρουσία του Δήμου Βόλου στην έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου τουριστικής προβολής έτους 2013, όπως αυτό ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Άρχισαν οι εγγραφές για τα σεμινάρια του 3ου κύκλου στο ΙΕΚ του Δήμου Βόλου

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή των σεμιναρίων του δεύτερου κύκλου, που πραγματοποιήθηκαν στο Δ.Ι.Ε.Κ. την περίοδο Δεκέμβριος 2012 – Ιανουάριος 2013,  η Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ. διοργανώνει νέα σειρά σεμιναρίων τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων. Στόχος είναι, όλοι όσοι ψάχνουν τρόπο να αξιοποιήσουν δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, να βρουν εκείνο το σεμινάριο ή τα σεμινάρια, που θα τους προσφέρουν σημαντικές γνώσεις και τη μοναδική ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.