Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Το κεφάλαιο της κοινωνικής απαξίωσης της ΔΕΥΑΜΒ πρέπει να κλείσει άμεσα

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και στον απόηχο της ευρύτατης σύγκλισης που εκφράστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα κρίσιμα θέματα της ΔΕΥΑΜΒ, πραγματοποιήθηκε  σήμερα η συνάντηση του Δημάρχου Βόλου και Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ κ. Πάνου Σκοτινιώτη με το προσωπικό της επιχείρησης, παρουσία και του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. κ. Λεων. Μαυρογιάννη. Διοίκηση και εργαζόμενοι της Επιχείρησης συμφώνησαν ότι η ΔΕΥΑΜΒ πρέπει να γυρίσει σελίδα, με το προσωπικό της επιχείρησης να δείχνει έτοιμο και αποφασισμένο να συνεργαστεί με τη Διοίκηση για την αποκατάσταση του κύρους και της αξιοπιστίας της επιχείρησης στην τοπική κοινωνία και την αναβάθμιση του έργου της.

Συγχαρητήρια Π. Σκοτινιώτη στους Βολιώτες κωπηλάτες που διακρίθηκαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Τα συγχαρητήριά του στους Βολιώτες πρωταθλητές κωπηλασίας Mιχ. Κουσκουρίδα, Κων. Χρηστομάνο, Αλ. Λουλούδη,  Κων. Ζαχείλα, Ε. Χειμάριο και Αλ. Δαφνή, για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων, απευθύνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, αναφέροντας σε επιστολή του τα ακόλουθα:
«Για τη μεγάλη επιτυχία σας να κατακτήσετε ένα χρυσό και δυο  χάλκινα μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Kωπηλασίας εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων με την Εθνική μας Ομάδα, στην  Κωνσταντινούπολη, θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμότατα συγχαρητήριά μας και τις ευχές μας για λαμπρή συνέχεια.
Μας τιμά και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι, για μια ακόμη φορά, Βολιώτες αθλητές μας πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις στο άθλημα της κωπηλασίας.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε οι κόποι και οι μεγάλες προσπάθειές σας να ανταμείβονται πάντα και να έχετε  δύναμη και υγεία.   
Παράλληλα εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στη διοίκηση του ΝΟΒΑ που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην πανελλήνια κατάταξη, στον προπονητή σας, στους υπόλοιπους αθλητές που κατέλαβαν την 4η θέση και σε όποιους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της μεγάλης επιτυχίας».