Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Π.Σκοτινιώτης: Ο Βόλος χωρίς βιομηχανία και βιοτεχνία, δεν έχει κανένα μέλλον

Πρωτοβουλίες ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος μιας δεύτερης περιόδου αποβιομηχάνισης που αντιμετωπίζει σήμερα ο Βόλος και η Μαγνησία, θα αναλάβει η Δημοτική Αρχή Βόλου όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος κ.Πάνος Σκοτινιώτης έπειτα από συνάντηση που είχε με το προεδρείο του Σωματείου εργαζομένων στη Χαλυβουργία. Ο κ.Σκοτινιώτης εξέφρασε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στους εργαζομένους της Χαλυβουργίας, όπως και στους εργαζόμενους όλων των παραγωγικών μονάδων της περιοχής, τονίζοντας ότι η αναπτυξιακή προοπτική του Βόλου συνδέεται άμεσα με τον δευτερογενή  τομέα και ότι απαιτούνται κεντρικές πολιτικές για την ανάκαμψη.

Συνάντηση Π.Σκοτινιώτη με τον βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. Δ.Αναγνωστάκη

Ζητήματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Βόλου, κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης με τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς και υπεύθυνο του τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος κ.Δημήτρη Αναγνωστάκη, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην περιοχή.

Προσγειώθηκαν οι πρώτες πτήσεις στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

Με 16 πτήσεις την εβδομάδα και με την αισιοδοξία για αυξημένες πληρότητες, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία των τριών πτήσεων της RYANAIR που προσγειώθηκαν την Κυριακή 31 Μαρτίου στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, ξεκίνησε η φετινή τουριστική περίοδος όσον αφορά τη λειτουργία του αεροδρομίου που θα συνεχιστεί έως τις 26 Οκτωβρίου.