Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΔΕΥΑΜΒ: Συνεχίζονται οι μειώσεις της πίεσης νερού στο Πολεοδομικό Συγκρότημα

Από  την  Γενική Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Όπως ήδη έχει ενημερώσει η ΔΕΥΑΜΒ τους καταναλωτές της, με ανακοίνωση από 25/8/14, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνεχής λειτουργία του δικτύου υδροδότησης ήταν υποχρεωμένη να προβεί σε σοβαρές μειώσεις πίεσης του νερού. Οι ώρες των μειώσεων πίεσης θα ήταν από 00:00 έως 6:00 και από 15:30 έως 19:00. Δυστυχώς, η μεγάλη αύξηση της κατανάλωσης, συνδυαζόμενη με την περαιτέρω μείωση της παροχής των πηγών, ανάγκασε τη ΔΕΥΑΜΒ σε μεγαλύτερη χρονικά μείωση της πίεσης,  με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιοχές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος να σημειώνεται πολύωρη ταλαιπωρία των καταναλωτών, για την οποία ζητούμε την κατανόηση.

Ολοκληρώνεται το έργο του Πολυδύναμου Κέντρου Δυτικών Συνοικιών

Ξεκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα οι εργασίες για την αποπεράτωση του Πολυδύναμου Κέντρο Δυτικών Συνοικιών (Β΄ ΚΑΠΗ) στη Νέα Ιωνία (περιοχή ΜΕΤΚΑ), καθώς υπογράφηκε σήμερα η σχετική σύμβαση ανάμεσα στον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Ε.Παπαχρήστος & ΣΙΑ Ε.Ε.”. Το έργο αφορά συγκεκριμένα τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, την εγκατάσταση κλιματισμού και άλλες εργασίες, συνολικής δαπάνης 242.626,80 ευρώ, με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός προθεσμίας δέκα μηνών.

Προχωρά η εγκατάσταση Α.Τ.Μ. στην Πορταριά

Προχωρά η εγκατάσταση ΑΤΜ στην Πορταριά, μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών του σχετικού διαγωνισμού που προκήρυξε ο Δήμος Βόλου. Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος, κ. Ι. Γκουντέλιας, «τις αμέσως επόμενες μέρες, ο Δήμος θα προχωρήσει στην υλοποίηση της μισθωτικής σύμβασης με την Τράπεζα Πειραιώς, δίνοντας λύση στο πρόβλημα που προέκυψε, από τον περασμένο Νοέμβριο, σε μία κατεξοχήν τουριστική περιοχή, όταν η Alpha Bank κατήργησε το ΑΤΜ που λειτουργούσε στην Πορταριά».