Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Με αισιοδοξία ανοίγει η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πόλο Νέων Γυναικών στο Βόλο

Η ανάδειξη της πόλης του Βόλου σε διοργανώτρια πόλη μεγάλων γεγονότων παγκόσμιας εμβέλειας, με σημαντικά θετικές επιπτώσεις στη διεθνή προβολή της και την τόνωση της τοπικής οικονομίας, υπογραμμίστηκε για μία ακόμη φορά κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου για την έναρξη του 10ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο Νέων Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Βόλο από 19 έως 25 Αυγούστου.

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε 9 κάδους απορριμμάτων του Δήμου Βόλου

Σε αγώνα δρόμου έχει αποδυθεί το τελευταίο διάστημα η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα από τις συνεχείς καταστροφές σε κάδους απορριμμάτων, τα οποία προστίθενται στα προβλήματα που δημιουργεί η συνεχής μείωση του προσωπικού της υπηρεσίας. Για την κάλυψη των αναγκών μετακινούνται κάδοι από άλλα σημεία, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την προμήθεια νέων κάδων. Η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Ν.Οικονόμου ζητεί την κατανόηση των πολιτών και απευθύνει έκκληση για συνεργασία, έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Πόλος έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες η φετινή Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στα εγκαίνια της Γιορτής Κρασιού Νέας Αγχιάλου που πραγματοποιείται και φέτος σ’ έναν πανέμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες απόλαυσαν παγωμένο κρασί της Αγχιάλου και χόρεψαν μέχρι πρωίας με τα τραγούδια του Γιώργου Μαργαρίτη και της ορχήστρας του. Στα εγκαίνια της Γιορτής συμμετείχε επίσης το προσκεκλημένο Χορευτικό Συγκρότημα από την Κοφινού της Κύπρου παρουσιάζοντας τοπικούς χορούς. 

Συνάντηση Π.Σκοτινιώτη με αντιπροσωπεία του Δήμου Πομόριε

Τον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Δήμου Πομόριε Βουλγαρίας, αδελφοποιημένης πόλης με την Νέα Αγχίαλο, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ηλία Γεωργίεβ Ζίνγοβ, που φιλοξενείται από τη Δημοτική Ενότητα Ν.Αγχιάλου με αφορμή τις εκδηλώσεις της Γιορτής Κρασιού.