Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Π. Σκοτινιώτης: Η πόλη του Βόλου ιδανικός συνεδριακός προορισμός

Η πόλη του Βόλου διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα που της επιτρέπουν να αναδειχθεί σε ιδανικό συνεδριακό προορισμό, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Αυτό τονίστηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου – Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, σε συνεργασία με ντόπιους επιχειρηματίες του τουρισμού, παρουσία του Δημάρχου κ.Πάνου Σκοτινιώτη, το περασμένο Σάββατο στο ξενοδοχείο “Valis”.  Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι οργανωτές συνεδρίων στην Ελλάδα – μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) υπό την Γενική Διευθύντρια του HAPCO Λ.Μαστρονικολή.

Επαναλειτουργούν τα Info Points σε Πορταριά και Μακρινίτσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών


Επαναλειτουργούν εδώ και λίγες μέρες τα γραφεία τουριστικής πληροφόρησης σε Πορταριά και Μακρινίτσα, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των επισκεπτών και, επομένως, την καλύτερη εξυπηρέτησή τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία των δυο γραφείων τουριστικής πληροφόρησης προωθήθηκε κατά προτεραιότητα στο πλαίσιο του σχεδιασμού που υλοποιεί o Δήμος Βόλου, προκειμένου να καλυφθεί ένα σημαντικό κενό που υπήρχε στους δυο κατεξοχήν δημοφιλείς χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς του Νομού Μαγνησίας. 

Συγχαρητήρια Π. Σκοτινιώτη στον Κώστα Φιλιππίδη

Σε δήλωσή του για την κατάκτηση από τον Κώστα Φιλιππίδη του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, με επίδοση 5,80 μέτρα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξήχθη στο Σόποτ Πολωνίας, ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης επισημαίνει τα ακόλουθα: 
«Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Φιλιππίδη που κατέκτησε επάξια το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, στο Πασκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Πολωνίας. Μεγάλη η τιμή για την πόλη μας, αφού ο παγκόσμιος πρωταθλητής μέχρι πριν από δυο χρόνια ήταν αθλητής του ιστορικού Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της σημαντικής διάκρισης. Είμαστε βέβαιοι ότι με τις εξαιρετικές του επιδόσεις ο Κώστας Φιλιππίδης θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους στο μέλλον και θα καμαρώνουμε για την εκπροσώπηση της χώρας μας σε διεθνή αθλητικά γεγονότα».