Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση πολιτών, με βάση ένα κοινό προγραμματικό και αξιακό πλαίσιο

Την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο Βόλου στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το γενικό πλαίσιο των αρχών και θέσεών του ενόψει των εκλογών. Ο κ.Σκοτινιώτης ζήτησε από τους συμπολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και στη δημοτική παράταξη της οποίας ηγείται, τονίζοντας ότι θα επιδιώξει να αποτελέσει την ευρύτερη δυνατή συνάντηση πολιτών, σε έναν κοινό προγραμματικό και αξιακό τόπο.

Την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών ζητά ο Δήμαρχος Βόλου με ανεξάρτητη υποψηφιότητα


Δίκτυο ακαθάρτων αποκτά ο Συνοικισμός ΡΟΜΑ στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας

Το δρόμο της υλοποίησης παίρνει το ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργο, που αφορά στην «Κατασκευή Δικτύου Ακαθάρτων στο Συνοικισμό ΡΟΜΑ στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας» προϋπολογισμού 369.000,00  ευρώ (με ΦΠΑ). Ειδικότερα, δόθηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, η έγκριση συμβασιοποίησης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Θεσσαλίας για το εν λόγω έργο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες η σύναψη σύμβασης μεταξύ του αναδειχθέντα αναδόχου και της ΔΕΥΑ Μείζονος Περιοχής Βόλου, που είναι ο δικαιούχος και φορέας υλοποίησης του έργου.

Δυναμική προβολή του Βόλου και του Πηλίου στην τουριστική αγορά της Αυστρίας

Δυναμικό παρόν έδωσε ο Δήμος Βόλου στην τουριστική έκθεση της Βιέννης, που πραγματοποιήθηκε από 16 έως 19 Ιανουαρίου 2014. Το περίπτερο του Βόλου και του Πηλίου πλαισίωσαν με την παρουσία τους επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής στην τουριστική αγορά της Αυστρίας.