Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Π.Σκοτινιώτης: Θετικές εξελίξεις για το οικόπεδο της Βαμβακουργίας

«Μετά τη θετική ανταπόκριση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στο αίτημα του Δήμου Βόλου για την κατά χρήση παραχώρηση των κοινοχρήστων εκτάσεων του μελλοντικού οικισμού του Οργανισμού στο οικόπεδο της πρώην κλωστοϋφαντουργίας «Βαμβακουργία Βόλου Α.Ε.», στη Νέα Ιωνία, προκειμένου να ενταχθούν σε πρόγραμμα αστικής ανάπλασης, με ικανοποίηση ενημερωθήκαμε από τη βουλευτή κ.Ροδούλα Ζήση ότι μέρος του έργου του οικισμού εντάσσεται στο νέο μελετητικό-κατασκευαστικό πρόγραμμα του Ο.Ε.Κ.», τονίζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου Π.Σκοτινιώτης.

Έλεγχοι για τη διασφάλιση της ποιότητας νερού στην Αγριά

Μετά την παραλαβή των παγίων (εγκαταστάσεων και δικτύων) των νέων περιοχών που εντάχθηκαν στη ΔΕΥΑΜΒ στις 16.12.2011, η υπηρεσία προχωρά κατά απόλυτη προτεραιότητα στους προβλεπόμενους ελέγχους για τη διασφάλιση της ποιότητας του νερού. Στο πλαίσιο αυτό διενεργήθηκαν δειγματοληψίες στις 20 και 22/12/2011 καθώς και στις 04/01/2012 στο δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς. Τα δείγματα εξετάσθηκαν κυρίως για το μικροβιολογικό τους φορτίο.

Π.Σκοτινιώτης: Ικανοποίηση για έγκριση προγραμμάτων «άθλησης για όλους»

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση», τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου Π.Σκοτινιώτης, «ενημερωθήκαμε ότι εγκρίθηκε από τον Ειδικό Γραμματέα Διατροφής και ΄Αθλησης του Υπουργείου Υγείας Κ.Παταβούκα η χρηματοδότηση σημαντικού αριθμού προγραμμάτων άθλησης για όλους στο Δήμο Βόλου και ειδικότερα η χρηματοδότηση τμημάτων άθλησης για παιδιά, γυναίκες, νέους και ενήλικες, ΑμεΑ, φυλακισμένους, τσιγγάνους κλπ., για την περίοδο 2011-2012.