Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ετοιμότητα στο Δήμο Βόλου για τις εκλογές της Κυριακής

Πανέτοιμος για τη διενέργεια των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου είναι ο Δήμος Βόλου, καθώς ολοκληρώθηκε η οργάνωση της διαδικασίας και έχουν ρυθμιστεί όλες οι λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή της. Ο αριθμός των υπαλλήλων που θα απασχοληθούν στον ενιαίο Δήμο Βόλου ανέρχεται τελικά σε 301 άτομα, σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία εκδόθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πρασινίζουν τα προαύλια των σχολείων

Συνεχίζονται οι οργανωμένες παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Βόλου στο πολεοδομικό συγκρότημα με σκοπό τη διατήρηση και ανάπτυξη του αστικού πρασίνου, ως σημαντικού παράγοντα για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των δημοτών. Για αύριο Σάββατο έχει προγραμματιστεί παρέμβαση στο προαύλιο του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, η οποία θα έχει τον χαρακτήρα γιορτής, αφού θα συμμετάσχουν οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι οποίοι και θα πραγματοποιήσουν τις σχετικές φυτεύσεις.

Εντυπωσίασε η Γιορτή Λουλουδιών στην Άλλη Μεριά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πενθήμερο γιορταστικό πρόγραμμα της «Γιορτής Λουλουδιών» στην ΄Άλλη Μεριά, που πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχή χρονιά φέτος, από τις 28 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου. Η έκθεση λουλουδιών από ντόπιους παραγωγούς, που γέμισαν με χρώματα και αρώματα τον εκθεσιακό χώρο (κεντρικό πάρκινγκ), πλαισιώθηκε από παράλληλες εκθέσεις βιβλίου, εργόχειρων από γυναίκες της ΄Αλλης Μεριάς, έργων ντε κουπάζ από τη συγγραφέα-εκπαιδευτικό κ. Δέσποινα Λάππα-Κόντου και χειροποίητων κοσμημάτων.