Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Δύναμή μας ο συνδυασμός της "Δημοκρατικής Συμπολιτείας"

«Ο συνδυασμός μας αποδείχθηκε τελικά πλεονέκτημα, παρά την προσπάθεια των αντιπάλων μας να τον παρουσιάσουν ως μειονέκτημα. Το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» είναι η δύναμή μας που πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού». Αυτό τόνισε ο νέος Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης στην πρώτη συνάντηση του συνδυασμού μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην κατάμεστη από τους υποψηφίους αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.

Σύσκεψη στη ΔΕΥΑΜΒ

Σύσκεψη με τα διευθυντικά στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ είχε σήμερα ο νέος Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ολοκληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα ενημερωτικών επαφών και συναντήσεων με αντικείμενο την οργανωτική προετοιμασία για τη λειτουργία του νέου Δήμου.
Ο κ. Σκοτινιώτης ζήτησε από τη Γενική Διευθύντρια της ΔΕΥΑΜΒ Αν. Κολιού να προωθήσει με γρήγορους ρυθμούς τις αναγκαίες τροποποιήσεις  του ιδρυτικού Νόμου της Επιχείρησης, ώστε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ενώ ζήτησε επίσης από τους Διευθυντές Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών, Γ. Μακρή και Δ. Κουτσιφέλη αντίστοιχα, να προετοιμάσουν την ένταξη των συνενούμενων Δήμων στην Επιχείρηση.

Συνάντηση για Μεσογειακούς

Στο πλαίσιο, των ενημερωτικών επαφών του,  ο νέος Δήμαρχος Βόλου συναντήθηκε σήμερα με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Οργανωτικής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων κ. Φ. Κουτρουμπά, η οποία τον ενημέρωσε για την πορεία της διοργάνωσης.