Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ηλ.Ξηρακιάς: Τα εξώδικα Μπέου έγιναν μπούμερανγκ για τον ίδιο

Απαντώντας σε σημερινή ανακοίνωση του συνδυασμού του Αχ.Μπέου για το θέμα καταβολής των επιδομάτων ΑμεΑ, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Ηλίας Ξηρακιάς επισημαίνει τα ακόλουθα: «Η κατακραυγή του κόσμου για το μπλοκάρισμα των επιδομάτων των ΑμεΑ του Ν. Μαγνησίας εξαιτίας του εξώδικου του Α.Μπέου με στόχο να μη συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή τη Δευτέρα 12-5-2014, τον αναγκάζει σήμερα ψευδόμενο να λέει ότι δήθεν είχε ζητήσει να μη συζητηθεί μόνο το θέμα που αφορούσε του κυκλικούς κόμβους. Κι όμως στο εξώδικο του εναντίον μου αναφέρεται ρητά: 
«ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ έντονα για την παράνομη και πολιτικά ανήθικη πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου την 12/5/14»(sic).
Αν λοιπόν η Δημοτική Αρχή είχε υποκύψει στις νέες πρακτικές εκφοβισμού που προσπαθεί να εισαγάγει στην Τ.Α. ο κ. Μπέος, τα προνομιακά επιδόματα του Μαρτίου-Απριλίου των ΑμεΑ θα αποδίδονταν στους δικαιούχους μετά την 1η Σεπτεμβρίου που αρχίζει η νέα δημοτική περίοδος. Και όπως ήταν φυσικό, οι άνθρωποι και οι συγγενείς τους που περιμένουν αυτά τα πενιχρά βοηθήματα και ρωτούν κάθε μέρα στο Δήμο, θα ενημερώνονταν και θα ξεκινούσαν διαμαρτυρίες. 
Πήγε, λοιπόν, για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Και καλά, δεν ήξερε, δεν ρώταγε; 
Ήδη, τα επιδόματα αποδίδονται κανονικά στους δικαιούχους.

Π.Σκοτινιώτης: Η επιλογή της πρώτης Κυριακής θα καθορίσει ποιος δήμαρχος θα εκλεγεί τη δεύτερη Κυριακή


 

 «Η επιλογή της πρώτης Κυριακής θα καθορίσει ποιος δήμαρχος θα εκλεγεί τη δεύτερη Κυριακή. Ο μονομέτωπος αγώνας που κάνουν εναντίον μας τόσο ο κ.Μπέος όσο και ο κ.Πατσιαντάς αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι και οι ίδιοι, πια, αναγνωρίζουν πως ο δικός μας συνδυασμός θα περάσει σίγουρα στο β΄ γύρο. Όποιος κι αν είναι ο άλλος συνδυασμός που θα περάσει στο β΄ γύρο, εμείς θα είμαστε σίγουρα οι νικητές. Ο δικός μας συνδυασμός είναι ο μόνος που εγγυάται τη νίκη στο β΄γύρο». Το μήνυμα αυτό έστειλε στους πολίτες του Δήμου Βόλου ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι ώρα για πειραματισμούς, αλλά ώρα ευθύνης για όλους», κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης στο ράδιο «Ακρόαμα» και στον δημοσιογράφο Σταύρο Δημόπουλο. 

Επίσκεψη Π. Σκοτινιώτη στην Αστυνομική Διεύθυνση

Τη διαχρονικά καλή συνεργασία του Δήμου Βόλου με τα στελέχη και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, υπογράμμισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», Πάνος Σκοτινιώτης, κατά τη διάρκεια σημερινής συνάντησης με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Νίκο Γιαννέλο, τον Υποδιευθυντή Γιάννη Τόλια και στελέχη των τμημάτων. Ο κ.Σκοτινιώτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις επικείμενες αλλαγές στην Αστυνομία, για προβλήματα λειτουργίας της Υπηρεσίας στο Βόλο, αλλά και να συζητήσει για γενικότερα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η ολοκλήρωση του Αστυνομικού Μεγάρου στην περιοχή Αλιβέρι, η αστυνόμευση στην πόλη και τα μέτρα βελτίωσης των κυκλοφοριακών συνθηκών στο κέντρο του Βόλου.  

Επίσκεψη Π.Σκοτινιώτη στη Λέσχη Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη, με τον Πρόεδρο Γρ.Ιγγλέση και μέλη της Λέσχης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, παρουσία κλιμακίου υποψηφίων του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». Υποδεχόμενος τον κ.Σκοτινιώτη στα γραφεία της Λέσχης, ο κ.Ιγγλέσης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο έργο του κατά την πρώτη τριετία του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου, επισημαίνοντας συγκεκριμένα ότι «ανέλαβε ένα δύσκολο έργο το οποίο έφερε εις πέρας με επιτυχία, σε ότι αφορά τόσο τη διοικητική συγκρότηση του νέου Δήμου, όσο και το νοικοκύρεμα των οικονομικών».

Π.Σκοτινιώτης: Στηρίζουμε την τρίτεκνη οικογένεια

Τη δέσμευση ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει ακόμη πιο ουσιαστική στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας, ανέλαβε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με την Πρόεδρο Σ.Βακουφτσή και τα άλλα μέλη του Δ.Σ., συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». Ο κ.Σκοτινιώτης, αφού ενημερώθηκε για τα αιτήματα του Συλλόγου Τριτέκνων Βόλου, αναφέρθηκε στη γόνιμη συνεργασία που υπήρξε με το σύλλογο την τριετία που πέρασε και στις αποφάσεις που έλαβε και υλοποίησε η παρούσα Δημοτική Αρχή με σκοπό την ανακούφιση των οικογενειών αυτών.