Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Να πάψουν οι άλλοι υποψήφιοι να μιλούν «στον αέρα»

Να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις στους συμπολίτες για τον τρόπο που θα διαχειριστούν τα θέματα του Δήμου Βόλου και να πάψουν να μιλούν «στον αέρα», δίνοντας υποσχέσεις που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν, κάλεσε τους ανθυποψηφίους του ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης, σε σημερινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλία T.V.». Ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε χαρακτηριστικά ότι παίζουν παιχνίδι με τα θέματα της καθημερινότητας και κανείς δεν καταθέτει προτάσεις για το μέλλον της πόλης και την αξιοποίηση του νέου ΕΣΠΑ, του μεγάλου αυτού χρηματοδοτικού εργαλείου που μπορεί να συμβάλει στην ανάκαμψη της περιοχής. «Εμείς παρουσιάσαμε», όπως είπε, «ολοκληρωμένο και καινοτομικό πρόγραμμα, το οποίο στηρίζεται στην προετοιμασία που ήδη έχουμε κάνει. Μιλάμε, στις περισσότερες περιπτώσεις, για ώριμα έργα που μπορούν άμεσα να προχωρήσουν». 

Αναφερόμενος, συγκεκριμένα, στους κ.κ.Μπέο και Πατσιαντά, ο κ.Σκοτινιώτης τους κατηγόρησε ότι λαϊκίζουν, μοιράζοντας στους Βολιώτες ανέφικτες υποσχέσεις. Για τον κ.Μπέο επανέλαβε ότι εκμεταλλεύεται με αδίστακτο τρόπο τη δυστυχία και εμφανίζεται ως προστάτης και σωτήρας, ενώ την ίδια ώρα, χρησιμοποιώντας χρυσαυγίτικη φρασεολογία, διαγράφει όλο το παρελθόν της πόλης, που ο ίδιος ούτε καν γνωρίζει. «Μέχρι να ακουστεί το όνομα Μπέος στην πολιτική του διαφήμιση που παίζει στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, νομίζει κανείς ότι πρόκειται για πολιτική διαφήμιση της Χρυσής Αυγής», είπε. Στο σημείο αυτό δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μήνυση που έχει δεχθεί από τον υποψήφιο δήμαρχο, εκτιμώντας ότι στόχος του δεν είναι να τρομοκρατήσει τον ίδιο, αλλά να περάσει στην κοινή γνώμη το μήνυμα ότι, δήθεν, “όλοι είμαστε ίδιοι”. «Πρόκειται για αστεία ιστορία. Δεν θα πέσω στην παγίδα να αρχίσω να κάνω κι εγώ μηνύσεις με όσα χυδαία έχει πει εναντίον μου. Η τοπική κοινωνία  άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο καθένας», υπογράμμισε ο κ.Σκοτινιώτης και χαρακτήρισε βαρύτατο δημοκρατικό ολίσθημα του κ.Πατσιαντά και της παράταξης που εκπροσωπεί να «τσουβαλιάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι». 
«Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι δουλέψαμε σε συνθήκες κατακλυσμού, καθώς κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τη δραματική περικοπή των επιχορηγήσεων, τους διαρκείς νομοθετικούς αιφνιδιασμούς και τη συνεχή αμφισβήτηση από την κυβέρνηση της θεσμικής και διοικητικής αυτονομίας των Δήμων. Ας μας πουν οι άλλοι υποψήφιοι αν υπήρχαν εναλλακτικοί τρόποι διαχείρισης της κατάστασης», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ.Σκοτινιώτης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παρακαταθήκη της χρηστής διοίκησης, των νοικοκυρεμένων οικονομικών, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, που αποτελεί το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της παρούσας Δημοτικής Αρχής, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κρίση των πολιτών την ώρα της κάλπης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: