Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ομόφωνη στήριξη από Εναλλακτική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία

Μήνυμα εθελοντικής συστράτευσης για τη δημιουργία ενός ισχυρού πλειοψηφικού ρεύματος το οποίο θα συμβάλει στην αναγέννηση της πόλης, απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης μιλώντας σήμερα στην εκδήλωση της Εναλλακτικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας, τα μέλη της οποίας αποφάσισαν ομόφωνα να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.
Ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι διευρύνεται καθημερινά ο πυρήνας των δυνάμεων που στηρίζουν την επιλογή μιας προοδευτικής λύσης για τον ενιαίο Δήμο Βόλου και δηλώνουν έτοιμες να εργαστούν σκληρά ώστε να ανοίξει ένας νέος κύκλος ανάπτυξης για τη μείζονα πόλη και ευρύτερα την περιοχή.

Επισκέψεις στους συνενούμενους Δήμους

Κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων με τους Δημάρχους των οκτώ Δήμων και τον Πρόεδρο της μίας Κοινότητας που θα συγκροτήσουν τον νέο ενιαίο Δήμο Βόλου, αρχίζει από αύριο ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, αρχής γενομένης από την Κοινότητα Μακρινίτσας η οποία αφενός μεν αποτελεί τον μικρότερο από τους συνενούμενους ΟΤΑ, αφετέρου δε είναι ο τόπος καταγωγής του.
Ο κ. Σκοτινιώτης θα συναντηθεί με τον Κοινοτάρχη Μακρινίτσας Γιάννη Κερασιώτη αύριο Πέμπτη στις 10 το πρωί και στη συνέχεια θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους Δημάρχους Πορταριάς Βασίλη Κοντορίζο (11:00π.μ.) και Ιωλκού Πάρη Μπουτσινά (12:30μ.μ.), από τους οποίους θα ζητήσει να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή τους.
Οι συναντήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου θα συνεχιστούν την Παρασκευή με επισκέψεις στα Δημαρχεία Βόλου και Νέας Ιωνίας, όπου θα συναντηθεί στις 11:30π.μ. με τον Αλέκο Βούλγαρη και στις 13:00μ.μ με τον Παύλο Μαβίδη.

Συνάντηση με αυτοδιοικητικά στελέχη σε Αγριά και Αρτέμιδα

Συνάντηση με αυτοδιοικητικά στελέχη από τους Δήμους Αγριάς και Αρτέμιδας είχε το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που έχει ξεκινήσει για τη δημιουργία ενός προοδευτικού αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου το οποίο θα εκφράζει μια ισχυρή κοινωνική πλειοψηφία.Ο κ. Σκοτινιώτης συναντήθηκε με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη που δραστηριοποιούνται στα δημοτικά και τοπικά συμβούλια των Δήμων Αγριάς και Αρτέμιδας, αλλά και με νέους ανθρώπους οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στον ενιαίο Δήμο μέσα από τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για θέματα που τους αφορούν άμεσα.