Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Δέκα δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης για δημοτική αρχή: «Πλημμυρίζουν την κοινωνία με αθλιότητα, λάσπη, κιτρινισμό, φαυλότητα, ανομία, διαπλοκή»


«Μια ξεκάθαρη απάντηση στη δημοτική αρχή και στη μαύρη δημοτική προπαγάνδα που βρίσκεται σε παροξυσμό τον τελευταίο καιρό, με αφορμή τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, την οφείλουμε στους συμπολίτες μας», αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, Ν. Οικονόμου, Φ. Λαμπρινίδης, Ν. Στόϊκος, Α. Παπατόλιας, Ε. Ανδρέου – Μεϊκοπούλου, Ι. Αποστολάκης, Κ. Γαργάλας, Μ. Δραμητινός, Φ. Κοκκινάκη και Γ. Μολοχίδης.
«Μερικοί άνθρωποι είναι σαν τα παπούτσια: όσο πιο φτηνοί είναι, τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν. Αυτό ισχύει για τη δημοτική αρχή. Νομίζουν ότι  θορυβούντες, με τον γνωστό αγοραίο τρόπο, θα φιμώσουν την κριτική στα έργα και τις ημέρες τους. Τελευταία  έχουν ξεπεράσει σε θρασύτητα ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτό. Έφτασαν να μιλάνε για τανκς και φασίζουσες συμπεριφορές οι άνθρωποι που στέγασαν στο ψηφοδέλτιό τους τη Χρυσή Αυγή και που με τον καθημερινό φασισμό τους πλημμυρίζουν την τοπική κοινωνία με αθλιότητα, λάσπη, κιτρινισμό, φαυλότητα, ανομία, διαπλοκή. Θυμίζουμε πως μόλις πριν από λίγες μέρες ακυρώθηκε η προκλητικά σκανδαλώδης απόφασή τους για το οικόπεδο του Σωρού, που εξελίσσεται σε «Βατοπέδι» της δημοτικής αρχής», επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι 10 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Και συνεχίζουν, ξεκαθαρίζοντας τρία ζητήματα: